így ma második próbálkozás.
Ismét problémák a p2np-vel.
Teljesen feloldódott , de aztán miután szobahőmérsékleten hagytam újra pépes lett.
Hozzáadtam a GAA-t, kevertem a forró lemezen, de nem volt nagy siker( GAA undorító szaga van, ami extrém penetráns és sokáig megmarad).
Az amalgám jó volt, de nagy hibát követtem el! Az öblítés után rátettem egy stopot a lombikra nek, hogy elzárjam az oxigént tőle ( épp egy esőkabátot vettem fel
@Never to sleep , en más kesztyűt), majd kitettem a stopot, a szar majdnem felrobbant! nagy nyomás és magas hőmérséklet szabadult fel. ( nem voltam biztos benne, hogy p2np-t teszek bele, mivel rendkívül forró volt), ezért egy másodpercre hideg vízfürdőbe tettem, hogy lehűljön egy kicsit.
Aztán hozzáadtam a pépes p2np de nem imediatly kölcsönhatás. csak intenzív rázogatás után a hőmérséklet ment fel, összesen töltöttem, mint egy órát rázni, hogy forró, hogy lehűljön, ha akartam, még mindig rázom és hűtés. ( sok alumínium maradt vissza). azt hiszem, elnéztem a helyet, amikor a p2np-t az amalgámba kell tenni.
Hozzáadtam az alki oldatot és adtam neki "egy keverést ", heves reakció ( sok buborékolás),
30perc múlva: a felső réteg még mindig képződött, ezért 3szor kevertem.
Vettem 3 adagot, ( szorongásom támad, ha a Hg-ra gondolok).
Most pizsamában vagyok, és nem akarom megnézni ( gőzök a kényelmes pizsamámban, majd aludni megyek vele ....).
Kérdések:
-Ez normális, hogy extrém hőemelkedés ( az amalgámtól)?
-Ha hozzáadnám a p2np-t a hőmérséklet még jobban emelkedne az amalgámmal való kölcsönhatásból ? /vagy ez nem a hővel kapcsolatos ? ( a p2np hozzáadása)
- Még mindig annyira szorongok, mint a szar ettől a Hg gőzöktől. összesen max. 5 alkalommal lélegeztem be ( gőzt , vagy a szobában/kertben lol ahol még mindig jelen volt a gőz),
Tud valaki adni nekem néhány numbrát vagy információt, hogy megnyugtasson? ( Tudom, hogy a legjobb lenne, ha nem használnánk Hg-t, de ez nem opció, mivel annyi pénzt költöttem erre a beállításra/módszerre ( mindent meg kellett vennem).
Egészségedre