- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76
Nem, abszolút abban az értelemben, hogy a reakció nem működik a nem desztillált P2P használatával, ugye.
A végtermék azonban mindig jobb minőségű, ha desztillált vegyületeket használ. És ne felejtsük el, hogy a piszkos P2P károsítja a hozamot, kétségtelenül. Fáradságos munka, de kifizetődő.
A végtermék azonban mindig jobb minőségű, ha desztillált vegyületeket használ. És ne felejtsük el, hogy a piszkos P2P károsítja a hozamot, kétségtelenül. Fáradságos munka, de kifizetődő.
- Reaction score
- 4
Oké lesz desztillálni.Gondolom, nincs más megoldás.Gondolod, hogy feltétlenül szükséges mérni a nyomást a rendszerben, amikor vákuum desztilláció p2p olaj/meth freebase olaj?Vagy tudok csak csatlakoztatni vákuum szivattyú vákuum adapter új üres fogadó lombik, amikor DCM már desztillált le (mert DCM alacsony forráspontú bp. 50c lenne desztillálni még vákuum nélkül) kapcsolja be a vákuum kurbli fel a hőt, amíg látom az első jelei p2p olaj jön át a fogadó lombik és tartsa a hőmérsékletet, amíg a desztilláció vége.
Lemaradtam valamiről?Meg kell mérnem a vákuum nyomását?Vagy csak lassan felpörgethetem a hőfokot, amíg nem látom, hogy az olaj átjön a fogadó lombikba?
Lemaradtam valamiről?Meg kell mérnem a vákuum nyomását?Vagy csak lassan felpörgethetem a hőfokot, amíg nem látom, hogy az olaj átjön a fogadó lombikba?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,850
- Deals
- 1
- By G.Patton
Olvasson a desztillációról és a desztillációs rendszerekről, nagyon hasznos lenne az Ön számára.