Question Piper Auritum. A szafrol új forrása

DarkMarlboro

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Ahol élek, nincs más forrás, hogy a piper auritumon kívül más szafrolt kapjak, azzal az előnnyel, hogy ez egy pestis, és mindenhol ott van, mit gondoltok srácok az mdma szintéziséről a piper auritum olajból, tisztítom az olajat, ahogy a sztrájkban látható Teljes szintézis, tisztítás 28%-os jégecettel és gabonaalkohollal, majd desztilláció. Bármi más hozzáfűzni való vagy bármilyen észrevétel? Oxidáció hangyasavval és hidrogén-peroxiddal Arra gondolok, hogy higannyal és alumíniummal redukciót végzek, milyen óvintézkedéseket kell tennem?
Tnks a hozzászólásokért

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
64
Nem tudom, hogy látta-e már ezt az információt. Ez nagyjából minden, amit az MDMA-ról tudni szeretnél. Az első 5-6 link mind a különböző szafrololajos módszerekről szól, és az Átfogó szafrol GYIK különösen hasznos.
Mindenesetre remélem, hogy segít :
https://www.erowid.org/archive/rhodium/chemistry/index.html

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
DarkMarlboro..................I vagy baromság Sass, vagy szerintem Strike tanácsa a 28%-os gleccserecetsavval kapcsolatban nem egy szilárd módszer. Próbáltad már sikerrel? Én már többször próbáltam, rendkívül alacsony hozamú Safrolt produkálva. Továbbá az egész etanol hozzáadásának, ahogy Strike írta, nincs is logikus értelme. Kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményed a témáról most, ilyen késői időpontban.......