Hozzáadtam h20 desztillált vízzel, miközben felmelegedett megolvasztottam a port, majd hozzáadtam.
Egy órán át refluxáltuk, majd hozzáadtuk a hcl-t és még egy órán át refluxáltuk.
Leállítottam a reakciót, megvártam, hogy lehűljön és szétváljon.
Nem történt szétválás.
Igen, bocsánat, Naoh.
Pontosan annyi hcl-t adtam hozzá, amennyit az eljárás leír.
Amint hozzáadod a hcl-t elkezd forrni és füstölni, és amikor eléred a hcl telítettségi szintjét, a reakció csak leülepszik és sárgás színűre változik.
amit már nem tudok, tegnap este megcsináltam ezt a kidolgozást és semlegesítettem a savat. Mi a ph-nak kell lennie? Bikarbonátos oldattal kevertem a reakciót, majd dcm-el szeparáltam. Ez úgy tűnik, hogy működik, dcm olajjal valamiért felmegy a tetejére.
Nem csak arról szól, semlegesíteni a sav arról szól, hogy fordul a keverék savas.PH után HCL folyamat kell legalább 2. DCM megy a tetejére?Valami baj van a biztos most web kell felfedezni, mi az.
Csináltam, hogy a szintézis tegnap újra és allí sima, mint mindig.
Oké, akkor megpróbálom újra.
De pontosan azt az eljárást követtem, amit írtál.
Az olajos dcm-nek olyan szaga van, mint az mdma-nak általában.
Azt is furcsának találom, hogy a dcm megy a tetejére.
FRISSÍTÉS:
Újra megpróbáltam az eredeti receptben megadott arányokkal 333 gramm pmk porhoz.
Minden összetevőt lecsökkentettünk.
A HCL hozzáadásakor a refluxhoz, vártam még egy fél órát, mérte a ph-t, kissé 2 fölött volt.
További hcl-t adtam hozzá, amíg a ph 2 nem lett.
Befejeztük a refluxot, tiszta szétválasztás történt.
Egy kérdés, amikor a 2 réteg elválik, az olaj nagyon szépnek és tisztának tűnik.
Tényleg szükséges a szódabikarbónás mosás? Nem lehet az olajat úgy használni, ahogy van, és a szennyeződéseket kimosni, amikor a végén kristályosítást végeznek?
Hogyan kaptál ilyen nagy kristályköveket? buchner tölcsér vákuummal, így a kristályok összepréselődnek?
És mi volt a hozamod 1L mdp2p olajból mdma hcl-re, hány szárított Cola mdma kristályt kaptál 1l mdp2p-ből?
Ha esetleg már tudod a száraz hozamot
Véleményem szerint szükséges, mert nem csak a szennyeződésekről van szó, a végső keverék túl savas, így nem jó ötlet közvetlenül használni, a bikarbonátos-vizes mosás eltávolítja a sav egy részét, és minden későbbi folyamat simább lesz.
A kristályok normál kristályosítási eljárással készülnek először acetonnal, majd később vízzel sokféle technikát találhatsz erre.
Az 1L-ből kb. 900gr-ot kaptam.
Azt hittem, hogy a HCl-lel való refluxálás elegendő. Tudom, hogy metilglicidáttal működik, de mi a helyzet az etilglicidáttal? Ez a krapcho dekarboxilálás?