Question "Popcorn" M-30-asok (préselt 30 mg-os oxikodon klónok)- Van valakinek jó képlete?

Doc/Rackstackers

Don't buy from me
Member
Reaction score
12
Befektettem egy elég szép présgépbe, egy jó adag "API"-ba, és azt HITTEM, hogy megvan az összes szükséges kötőanyag és töltőanyag, de úgy tűnik, nem tudom kitalálni, mi adja azt a jellegzetes "égett popcorn" ízt, amit az összes ügyfelem, aki a tablettákat szívja, kér. Számomra ez frusztráló, mert ez az íz (amennyire tudom) nem az API-ból származik, hanem inkább valamilyen töltőanyagból vagy vágott anyagból. De ahogy mondani szokták, "a vásárlónak mindig igaza van". A vásárlóközönség által megszokott íz nélkül az én piacomon ezek a dolgok lassabban mozognak, mint a melasz januárban. Bármilyen tanácsot nagyra értékelnék! Továbbá nyitott vagyok a partnerségekre, együttműködésekre és minden olyan kapcsolatra, amely kölcsönösen méltányos. Köszönöm!

Twinkie

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hé, így U lehet, hogy sok m30 de van Nem ügyfelek dir, hogy vagy mit
Woukd Csak érdekel 30mg oxy jó áron U can ckntact me If U want

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Próbálja ki a búzavirágot a kötőanyagkeverékben, talán megteszi a hatását

Doc/Rackstackers

Don't buy from me
Member
Reaction score
12
Kukoricavirág? Briliáns! Köszönöm! Kísérleteztem már kukoricakeményítővel, gyenge eredménnyel, de a kukoricavirág pontosan az lehet, amire szükség van. Nagyon örülök, hogy rábukkantam erre a fórumra.

Tökéletes példa arra, hogy hogyan kaphatunk alagútvíziót egy projekttel kapcsolatban, és az egyszerű képesség, hogy elérjük a közösséget, kérdéseket tegyünk fel, agyviharral, áttörést hozhat, amely életképessé tehet egy projektet, csak így.

Ha ez működik, és képes leszek előállni a kívánt késztermékkel, akkor igazán szeretném megköszönni nektek a megbecsülésem pénzbeli jelképével. Talán adna egy esélyt, hogy kipróbáljam az új BB escrow programot, amiről olvastam!

Kérdés- Feltételezve, hogy kipróbáltad ezt a formulát, volt-e bármilyen problémád azzal, hogy a kukoricavirág hozzáadása miatt a késztermék vastag, felemelkedett, sötét fekete nyomokat hagyott füstöléskor/égetéskor? Biztosan nem egy deal killer, de kíváncsi vagyok, hogy ez egyáltalán probléma-e, és ha igen, milyen intézkedéseket tudtatok tenni a "nehéz égés" enyhítésére.

Ez mind csak spekuláció a részemről, mivel most olvasom először az üzenetedet, és a hétvégén nem lesz lehetőségem az elméletet laboratóriumban tesztelni. Természetesen tájékoztatni fogom Önt, és tájékoztatni fogom arról, hogyan mennek a dolgok, és KÖSZÖNÖM!

Suriv01

Don't buy from me
Resident
Reaction score
71
Deals
16
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/groups/reputable-vendor-suriv01-from-worldmarket-us-2-us-deals-only.96/

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Van néhány ötletem, de segítene, ha felsorolná, hogy mit használ már most, mert az első dolog, ami eszembe jut, a cellulóz. A pattogatott kukoricaszemek kb. 5% (a héj 90%-a) (fél)cellulóz, és nem párolog vagy olvad el, csak ég.

Chickenshack

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Sikerült valaha is leírni a receptet? Milyen pressyou használatával fog működni a tdp 0? Szilárd tabletták készítéséhez?

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Kíváncsi lennék, hogy van-e olyan fórum, amely a tabletták préselésének szentelt.

Úgy tűnik, hogy van egy csomó ember, akik sokat tudnak erről itt a Breaking Bad-en, de nem osztottak meg más kábítószer-szintézis útmutatókhoz hasonló, itt megtalálható in-debth információkat, legalábbis nincs in-debth leírás a tabletták préseléséhez, mint az 1mg Alprazolam, 2mg Alprazolam, M30 stb.