- Reaction score
- 18
Helló, nemrégiben teszteltem egy átkristályosítási technikát metamfetaminra, amely a jelek szerint elég jól működik.
Egy fórumon találtam rá.
Az eljárás:
Tegye a metet egy tartályba, és adjon hozzá acetont (lehetőleg vízmenteset) körülbelül 1 -2 cm-rel a met szintje felett.
Forrásig hevítsük, majd adjunk hozzá alkoholt (én IPA-t használok), amíg a met teljesen (vagy majdnem) fel nem oldódik.
Vegyük le a hőforrásról, fedjük le egy réteg alufóliával, majd egy réteg fóliával, és hűtsük 1 órán át langyos vízfürdőben.
Tegyük a tartályt további 1 órára a hűtőbe, majd 24 órára a fagyasztóba.
Én személy szerint megállok a hűtőnél, mert kis mennyiségű metamfetamint használok, és nem láttam semmilyen további eredményt 24 óra fagyasztóban töltött idő után...
És ennyi, kis kristályos metamfetamin tűket kell találni, ha kész vagy!
Fordította: www.DeepL.com/Translator (ingyenes verzió)
Egy fórumon találtam rá.
Az eljárás:
Tegye a metet egy tartályba, és adjon hozzá acetont (lehetőleg vízmenteset) körülbelül 1 -2 cm-rel a met szintje felett.
Forrásig hevítsük, majd adjunk hozzá alkoholt (én IPA-t használok), amíg a met teljesen (vagy majdnem) fel nem oldódik.
Vegyük le a hőforrásról, fedjük le egy réteg alufóliával, majd egy réteg fóliával, és hűtsük 1 órán át langyos vízfürdőben.
Tegyük a tartályt további 1 órára a hűtőbe, majd 24 órára a fagyasztóba.
Én személy szerint megállok a hűtőnél, mert kis mennyiségű metamfetamint használok, és nem láttam semmilyen további eredményt 24 óra fagyasztóban töltött idő után...
És ennyi, kis kristályos metamfetamin tűket kell találni, ha kész vagy!
Fordította: www.DeepL.com/Translator (ingyenes verzió)