Kis tételben dolgozó vegyész, aki a Henry-reakciót keresi ....

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Sziasztok!
Kíváncsi lennék, hogy itt valaki eladna-e nekem viszonylag kis mennyiségben néhány különböző aldehidet, hogy mind a nitrometán, mind a nitroetán segítségével felfedezhessem a pszichedelikus amfetaminok és a PEA-k világát anélkül, hogy minden egyes különböző aldehidet 500g-os mennyiségben kellene megvásárolnom.
Konkrétan 3,4,5-trimeotoxi-benzaldehidet és 2,5-dimetoxi-benzaldehidet keresek.
Határozottan úgy érzem, hogy ennyi év után meg kell tapasztalnom a meszkalint...., de biztosan nem akarok néhány száz grammot belőle lol
A 2,5 egy kicsit más, mivel úgy tűnik, hogy több dolog van, amit tudok használni.
Hogy őszinte legyek, csak azért akartam P2NP-t készíteni, hogy elvégezhessem a Henry rxn-t, de elfelejtettem a szükséges primer aminról, és biztosan nem találok n-butilamint vagy ciklohexamint, és tbh nem érdekel a végtermék egyébként sem, így gondoltam, hogy megmentem a nitrometánt, amit egy meglepően 50:50 DCM:nitroEthan termékből nyertem vissza erre az országra.....

Aaannyway
Gondoltam hátha valaki megsajnál engem ha!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Valaki közzétett egy útvonalat a dimetoxibenzaldahidhoz és más szubsztituált feniletilaminokhoz, ami elég nehéznek hangzott.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Igen, beleolvastam, hogy tisztességes legyek - úgy döntöttem, hogy elég dolgom van azzal, hogy megpróbálok ciklohexilamint szerezni atm. Nem tetszenek az esélyeim az aldehidek előállítására. Igazad van, elég nehéznek hangzott, és biztos vagyok benne, hogy van oka, hogy az emberek arnt csinálják!
Kétlem, hogy a végén használni fogom az üveg benzaldehidet tbh...

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Igen, nem javaslom, hogy a benzaldehidemből bármi mást csináljak, vagy valaki kérem, adjon el nekem egy kis n-butilamint, vagy szóljon, ha a metilamin működne, mivel potenciálisan tudnék egy kis mennyiséget készíteni. (Nyilván más anyagokkal)
Nagyon reméltem, hogy valaki azt mondja, hogy igen, mindkettőből eladok 250g-ot! A 2,5-dimet/aldehidet és a 3,4,5-trimet/aldehidet inkább, mint bármi mást. Gondolom, nem számít, valószínűleg úgyis 500-at veszek mindkettőből.
im csak a nitroetán és nitrometánomra spórolok a megfelelő feladatokra.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
254
Deals
1
Ammónium-acetát katalízis utolsó lehetőség 👌

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Oké, tehát megpróbálok meszkalint előállítani. Kifejtené egy kicsit részletesebben, hogy mit ért ammónia-acetát katalízis alatt? Gugliztam és olvastam egy egész cikket a primer aminokról, de még mindig nem igazán értem, hogy ki tudom-e cserélni az egyiket a másikra, kétlem, hogy ez így lenne. lol
Az egyetlen szintézis iv olvastam, az itt van, amelyik ciklohexilamint használ... azonban nem igazán tudom a legolcsóbb módját, hogy kis mennyiséget kapjak.
Azt hittem, hogy a nitro a bitch, hogy megszerezzék! Ha mennyire tévedtem.
Én is szeretném, hogy a megfelelő TMA is tbf de nem mondhatom Iv nézett bele még.
Ez tényleg bosszantó, amikor egy grammot akarsz készíteni valamiből ha ez egyszerűen nem lehetséges, hacsak nem csinálsz minden reaktánsokat a semmiből magad.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Abban a bosszantó helyzetben vagyok, hogy eleget tudok ahhoz, hogy ismerjem az emberek molekuláris útját, de minden részletet nem tudok magamtól kidolgozni. Nem azért csinálom, hogy eladjam...
Még mindig dolgozom a triptamin reduktív aminációján, de szárazjégre van szükségem, és elfoglalt voltam, és nem tudtam átvenni és folytatni.
Most már csak annyit tudok, hogy tudom, hogy a dolgok kis mennyiségben történő elvégzése NAGYON Nehéz

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Emellett egy Rxn követése rotovap nélkül önmagában is elég nehéz.....

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
I totaly disagree its shit easy a rotovap is only a convinience if u dont have time in my opinion. ive been doin chemistry for a long time now and i just use a normal destilation setup with a vacuum pump if necesary.
Továbbá, miért lenne különbség a rotovap nélküli reakció követése??????.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Hoppá, a válaszomat tévedésből az általános részbe írtam, de igen, igazad van, tbf...
Lusta vagyok, és nem vagyok kémikus, de az elmúlt 6 hónapban rengeteget tanultam, ez őrület.
Csak azért vagyok itt, hogy tanuljak.
Ah csak olvassa el a post alatt lol egyébként egyetértek veled tbf

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
254
Deals
1
Gondolja, hogy csak gyenge bázisra van szüksége Ammónium-acetát, ciklohexilamin és n-butil lehet, hogy téved, de mindig megpróbálhatja

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ya ammónium-acetát lesz az, amire én gondolnék.....
Én a 3,4,5-triMEOba-t választanám a 2,5-di előtt. Pusztán azért, mert ha nitrometánnal reagálsz vele, akkor máris meszkalinhoz jutsz, és még mindig szabadon megpróbálhatom a nitrometánból a 3,4,5-TMA-t is előállítani.
Valamikor szeretnék 2c-b-t készíteni, de a brómozás általában megijeszt engem - van 1 köbcentiméterem, amit évekkel ezelőtt vásároltam, és abban az üvegcsében tárolom, amiben jött, de a gáz használata még ijesztőbbnek hangzik!!!
Nincs mód arra, hogy brómozzunk valamit anélkül, hogy elemi brómot használnánk?

View previous replies…

Swirly

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Igen Rabidreject, a brómozás már nem probléma. Vegyen fel egy kis NBS-t (N-bromszukcinimid). De tiszta 2c-h Hcl vagy 2c-h Oxalátot kell készítenie. De ez nem olyan nehéz.

Most már van egy nem mérgező és biztonságos szintézis a 2c-b-hez, amit otthon is megtehetsz. NaBH4 + Cu(II)Cl redukció és NBS brómozás. És ez jól működik, sőt még nagyobb mennyiségeknél is.

Valamikor majd bemásolom/beillesztem a 2c-b-ről szóló írásomat.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ennek a posztnak a jelentősége éppen most ütötte meg a fejét. Hatalmas mennyiségű köszönet néhány egyszerű szóért! Haha

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Igen, oké, egyetértek ezzel - oké, szóval szükségem van egy vákuumforrásra, amely képes több mint 30 percig futni, azt mondták, hogy az olaj nélküli olajosom képes futni. Szükségem van egy olajos forgó vénás szivattyúra. De igen, eléggé lusta vagyok, nem fogok hazudni, és az oldószerek visszanyerése mindig olyan dolog, amit lehetőség szerint szeretnék megtenni, így hasznos lenne, de oké, nem a közvetlen rxns nyilvánvalóan.
Ez azt mondta, néztem egy pootube srác, aki kiadott egy 2,5-dimetoxi-b-nitrosztirén (bocsánatot kérek, mert valószínűleg elrontottam a helyesírást vagy az írásmódot, de érted, mire gondolok), és véletlenül nitroetánt adott nitrometán helyett, de észrevettem, hogy nem kellett hozzáadni egy primer amint, ez azért van, mert az aldehid összetettebb, mint mondjuk a benzaldehid -> P2NP?
Figyelj, nem vagyok kémikus, itt vagyok, próbálok tanulni, néhány aprósággal, amire eddig szükségem volt.
A hotplate / keverőm elromlott, így ez a következő, hogy frissíteni kell, de őszintén szólva, úgy találom, hogy minél többet tanulok, annál kevesebbet tudok!
Arra gondoltam, hogy megszerzem a 3,4,5-trimetaldehidet, és nitroetánnal reagáltatom, hogy megkapjam a megfelelő TMA-t? (Post b-nitrosztirén)
VAGY reakcióba nitrometánnal (és a szintézis iv olvasott azt mondja, egy másik primer amin - ciklohexilamin), hogy végül (biztosított néhány lépés után, és a szükség van a vákuum), hogy elérjük a meszkalin.
Im dolgozik ki, mit kellene vásárolni először, 3,4,5-trimet aldehid (bocsánat a rövidítés az aldehid nevek következetesen itt, ez elég idegesítő, hogy folyamatosan írni őket) vagy 2,5-dimet.
Mi lesz a végeredmény, ha a 3,4,5-trimetoxi-benzaldehidet egyszerűen nitrometánnal reagáltatod? Gondolom 3,4,5-trimetoxinitrosztirén, majd LiAlH4-gyel vagy bármi mással való redukció után a fenetilamin 3,4,5-trimetoxi-fenetilamin...
Aztán az sem nehéz, hogy helyette nitroetánnal reagáljon, és megkapja az amfetamint, ahogy korábban említettem.

Teljesen félreértem itt valamit?

Bevallom, hogy 6 hónappal ezelőtt szinte semmilyen tudásom nem volt, és jelenleg próbálkozom a triptamin reduktív aminációjával n,n-DMT-re, de szárazjeget kell vennem, és ki kell faragnom (bocsánat a szóviccért) az időt.
Valójában azért jöttem ide, hogy egy kicsit kérdezzek a LiAlH4-ről. Ha valaki nem talál belőle kis mennyiségben, akkor az amalgám, ha valaki alumíniumot használ, hogy maga készítse el? Hallom néha ezt a kifejezést bandázni, de sosem tudtam igazán, hogy mit jelent.....
Redukálószerek vannak kéznél, csak kíváncsi vagyok.
Köszönöm

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Más szavakkal: "Színezz meg zavartnak". 🤔

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ó, továbbá, a szivattyúval kapcsolatban, a minap egyszerűen vákuumszűrést végeztem, és amikor legközelebb láttam a szomszédomat, azt hitte, hogy átfűrészelem a vízvezetékeket, mivel a kibaszott konyhai felületen ültem! Idióta!
Vettem egy szívót Kínából, de úgy tűnik, hogy még mindig nem húz vákuumot... a fasz tudja, mit csinálok rosszul, vagy eladtak egy ágyat, vagy csak nem tudok megfelelő áramlást elérni.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Jelenleg hajlandó vagyok elismerni, hogy nincs szükségem rotációs elpárologtatóra az n,n-DMT szintézis lezárásához, de tisztában vagyok vele, hogy kellően hideg hőmérsékletre van szükségem (és arra, hogy a dolgokat lassan adjam hozzá) szárazjég és nem csak jégfürdő használatával, hogy az évnek ebben az időszakában az én országomban végezhessem.....
Ennek semmi köze ehhez a szálhoz, bár tényleg - ez csak az oka annak, hogy belekerültem a szerves kémiába, és nem vettem észre, hogy a triptaminok a pszichedelikus szerek két fő osztálya közül a bonyolultabbak, hülye.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Szóval igen, azt hittem, hogy a 3,4,5-trimetoxi-fenetilamin a meszkalin.
A kérdés az, hogy a megfelelő aldehidet egyszerűen reagáltathatom-e nitrometánnal, majd redukálhatom, hogy meszkalint kapjak?
Miért, az általam olvasott szintézisben miért a ciklohexilamint hasznosítják?

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
És ugyanakkor tegye meg ugyanazt az RXN-t nitroetánnal, hogy megkapja a megfelelő TMA-t (bár nem mondhatom, hogy iv utánanézett, és úgy gondolom, hogy ez egy méltó drog a szintézishez - utána fogok nézni a példányomban a pihkal - de mint már említettem - lusta!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Valójában a lusta nem a megfelelő szó, mert elég sok órát töltök ezeknek a dolgoknak a tanulmányozásával, csak úgy érzem, hogy minél többet tudok, annál kevesebbet tudok, ha

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Oké, iv összegyűjtöttem a gondolataimat, és a fő kérdésem most az, hogy mi a különbség az anyag között, amelyet ennek az aldehidnek a nitroetánnal való reakciójából kapunk, szemben a nitrometánnal - tudom a végeredményt, de mi a különbség a nitrosztirénben? Az egyikből b-nitrosztirén lesz, a másikból pedig sztirol? Nem tudom és nem is állítom, hogy tudom.
Lényegében mi a különbség a prekurzor az n-sztirol iv látott előállítható nitroetán és mi készül helyett rxn nitrometánnal... ez az, ami összezavar engem atm de ismét kell húzni pihkal

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Oké, iv összegyűjtöttem a gondolataimat, és a fő kérdésem most az, hogy mi a különbség az anyag között, amelyet ennek az aldehidnek a nitroetánnal való reakciójából kapunk, szemben a nitrometánnal - tudom a végeredményt, de mi a különbség a nitrosztirénben? Az egyikből b-nitrosztirén lesz, a másikból pedig sztirol? Nem tudom és nem is állítom, hogy tudom.
Lényegében mi a különbség a prekurzor az n-sztirol iv látott előállítható nitroetán és mi készül helyett rxn nitrometánnal... ez az, ami összezavar engem atm de megint ki kell húzni

Alapvetően egy elég hírhedt a chemtuberek között ma megjelent egy videó és véletlenül nitroetán helyett nitrometánnal reagáltatta a 2,5-dimetoxit. Úgy tervezte, hogy a 2c-b n-sztirol prekurzorát nyeri, azonban mivel nitroEhan helyett nitroetánt adott hozzá, így a 2,5-dimetoxi-amfetamin prekurzorát állította elő - az amfetaminra való redukciót nem végezte el. (Ez a drog minden jel szerint eléggé nemkívánatos).

Ha a megfelelő nitrometánt használta volna, vajon megkapta volna a 2c-b-hez szükséges b-nitrosztirént?