- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
Gondolja, hogy csak gyenge bázisra van szüksége Ammónium-acetát, ciklohexilamin és n-butil lehet, hogy téved, de mindig megpróbálhatja
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
- By Rabidreject
Ya ammónium-acetát lesz az, amire én gondolnék.....
Én a 3,4,5-triMEOba-t választanám a 2,5-di előtt. Pusztán azért, mert ha nitrometánnal reagálsz vele, akkor máris meszkalinhoz jutsz, és még mindig szabadon megpróbálhatom a nitrometánból a 3,4,5-TMA-t is előállítani.
Valamikor szeretnék 2c-b-t készíteni, de a brómozás általában megijeszt engem - van 1 köbcentiméterem, amit évekkel ezelőtt vásároltam, és abban az üvegcsében tárolom, amiben jött, de a gáz használata még ijesztőbbnek hangzik!!!
Nincs mód arra, hogy brómozzunk valamit anélkül, hogy elemi brómot használnánk?
Én a 3,4,5-triMEOba-t választanám a 2,5-di előtt. Pusztán azért, mert ha nitrometánnal reagálsz vele, akkor máris meszkalinhoz jutsz, és még mindig szabadon megpróbálhatom a nitrometánból a 3,4,5-TMA-t is előállítani.
Valamikor szeretnék 2c-b-t készíteni, de a brómozás általában megijeszt engem - van 1 köbcentiméterem, amit évekkel ezelőtt vásároltam, és abban az üvegcsében tárolom, amiben jött, de a gáz használata még ijesztőbbnek hangzik!!!
Nincs mód arra, hogy brómozzunk valamit anélkül, hogy elemi brómot használnánk?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 6
Igen Rabidreject, a brómozás már nem probléma. Vegyen fel egy kis NBS-t (N-bromszukcinimid). De tiszta 2c-h Hcl vagy 2c-h Oxalátot kell készítenie. De ez nem olyan nehéz.
Most már van egy nem mérgező és biztonságos szintézis a 2c-b-hez, amit otthon is megtehetsz. NaBH4 + Cu(II)Cl redukció és NBS brómozás. És ez jól működik, sőt még nagyobb mennyiségeknél is.
Valamikor majd bemásolom/beillesztem a 2c-b-ről szóló írásomat.
Most már van egy nem mérgező és biztonságos szintézis a 2c-b-hez, amit otthon is megtehetsz. NaBH4 + Cu(II)Cl redukció és NBS brómozás. És ez jól működik, sőt még nagyobb mennyiségeknél is.
Valamikor majd bemásolom/beillesztem a 2c-b-ről szóló írásomat.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
Ennek a posztnak a jelentősége éppen most ütötte meg a fejét. Hatalmas mennyiségű köszönet néhány egyszerű szóért! Haha