Egyáltalán nem magaddal beszélsz. Ez nagyon érdekes cikk számomra, és összegyűjtöm a készleteimet, hogy kipróbáljam. Imádom az ötletet, hogy ilyen erős pszichedelikus legyen! Soha nem lennék felelőtlen vele, és nem próbálnám savnak kiadni - ez az, ami véleményem szerint tönkretette ezeket a drogokat. Megváltoztatta az emberek szemléletét az nbome-okról, amikor emberek kezdtek el meghalni, mert a sajtó csak egy pikáns sztorit akar!
Én személy szerint MINDIG felelősen adagoltam őket és jó pszichedelikus szereknek találtam őket! Szintén a 2cb megléte az első helyen lenne szép, lássuk be. Lehet, hogy vennem kell 1/2kg 2,5-dmo benzaldehidet. (Szó szerint, mert nem találok senkit, akiben megbízom, aki kevesebbet adna el nekem!) Nagyon sok különböző dolgot lehet készíteni a 2,5 dmo benzaldehiddel, így bár több lépés van a végtermékig, mintha triptamint vásárolnék, a tény az, hogy nem lehet annyi mindent készíteni triptaminnal, ami annyira érdekel, mint a fenetilaminok - a tolerancia miatt jobban kedvelem az erősen pszichedelikus fenetilaminokat, mint a triptaminokat (általánosságban - van néhány kivételes dolog).
Imádom az alibabát...