Győzelem hölgyeim és uraim !
160mg heroint készítettem 173mg morfiummentes bázisból, amelyet 300mg 2008-ban lejárt morfium-szulfát tablettából (igen, valószínűleg 2006-ban készült, következésképpen 17 éven keresztül környezeti hőmérsékleten (20°C közelében) tárolt 300mg morfium-szulfát tablettából állítottam elő.
Saját anhidridet készítettem Na-acetát+S2Cl2-ból, és 1 grammot használtam a 173mg morfiummentes bázisommal együtt, 10mL-es üveglombikban, 85°C-on, állandó mágneses keverés mellett szabályozva 2H20perc alatt.
Alapozás 10%-os NaOH oldattal, extrakció éterrel, bepárlás üveg Petri-csészében 45°C-on (lásd a képet) mérlegeltem (160mg, jó hozam), desztillált vízzel lefedtem, és tömény HCl cseppekkel pH2 közelébe savanyítottam, nátrium-hidrogénkarbonáttal pH7-ig semlegesítettem.
Injekció IM :
1,5mg küszöbérték, kevés hatás (ezért nyilvánvalóan nem morfium ezen a szinten).
3mg : az én igazi erős dózisom (a hatások valamivel jobbak, mint a morfiumnál, kellemesebbek)
6mg : hányás
Tökéletes, az én tapasztalataim szerint igazi DAM, közel 2-2,5-szer erősebb, mint az orvosi morfium.
Szándékomban áll reprodukálni a szintézist részletesebb információkkal, képekkel, számításokkal, pontos hőmérsékletekkel és anyagokkal.
Létrehozok egy jól dokumentált dedikált oldalt erről a szintézisről ezen a fórumon, amikor legalább 4-5 szintézis tapasztalatot szerzek.
(és még több morfiumot a kodeinemből, úgy tűnik, nagyon jól működik).
-> Személyes reflexió : még mindig nem értem, miért nem használják a DAM-ot a kórházban (vagy akár legálisan) : a függőségi szintje számomra például a Tramadollal egyenértékű, ami nagyon alacsony. A 2 adag között egy hét időköz olyan, mint egy baráti buli : jó, de nem baj, ha várni kell a következő hetet. Megfigyelésem : csak azoknak lehet függőségi problémája, akiknek már van problémájuk a függőséggel...