- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 282
És ha rendelkezik a metkathion megfelelő sztereoizomerjével, képesnek kell lennie arra, hogy a d-metamfetaminná történő redukciót közvetlenül elvégezze, anélkül, hogy előbb elkészítené az (ál)efedrint. Ez szintén előnyös lehet az általános hozam szempontjából.
Mindazonáltal a legjobb megoldás szerintem a BMK -> P2P - reduktív aminálás (S)-(-)-α-metilbenzilaminnal és NaBH4-gyel -> d-N-benzilamfetamin -> debenzilálás és monometilálás egy potban Pd/C-vel és paraformaldehiddel, CTH-stílusú reakcióként, formiátsókkal mint hidrogéndonorokkal -> d-metamfetamin.
A hátrány a Pd/C magas költsége, de a termék értékét tekintve még mindig megéri.
Mindazonáltal a legjobb megoldás szerintem a BMK -> P2P - reduktív aminálás (S)-(-)-α-metilbenzilaminnal és NaBH4-gyel -> d-N-benzilamfetamin -> debenzilálás és monometilálás egy potban Pd/C-vel és paraformaldehiddel, CTH-stílusú reakcióként, formiátsókkal mint hidrogéndonorokkal -> d-metamfetamin.
A hátrány a Pd/C magas költsége, de a termék értékét tekintve még mindig megéri.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Közvetlenül?
Amíg nem tudom, így kell lennie:
Propiophenone->2-Bromopropiophenone->Ephedrone->d-ephedrone->d-Secondaryamine->d-Meth.
Igaz?
Amíg nem tudom, így kell lennie:
Propiophenone->2-Bromopropiophenone->Ephedrone->d-ephedrone->d-Secondaryamine->d-Meth.
Igaz?
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 282
Ebben az esetben nincs probléma, a Methcathione aka Ephedrone közvetlenül Meth-re redukálható, nem kell előbb efedrint készíteni. És ha az efedron a megfelelő sztereoizomer, akkor d-Meth-et kapunk.
Propiofenon->2-Brom-propiofenon->Ephedron->királisfelbontás, majd H3PO2/I redukció->d-Meth.
Propiofenon->2-Brom-propiofenon->Ephedron->királisfelbontás, majd H3PO2/I redukció->d-Meth.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 282
Most jöttem rá, hogy az efedron hajlamos a keto-enol tautomerizmusra, és valószínűleg racemizálódik oldatban. Ez rosszul hangzik, de valójában lehet, hogy itt valami nagyon ügyes dologra bukkantál. Mivel a d-izomer még mindig kristályosodhat az oldatból, mivel ha nem oldódik, a racemizáció nem fog megtörténni. És a kikristályosodott d-izomerrel Viedma-érlelést vagy hasonló technikát alkalmazhat, és végül 100% -os d-efedron sót kaphat.
És ezt a sót adagokban közvetlenül a H3PO3/I reakcióba dobhatod, ahol azonnal d-Meth-re redukálódik, nincs ideje racemizálódni, az erősen savas körülmények is segítenek megakadályozni. Ez azt jelenti, hogy a d- leválasztásával nem veszítesz semmit a termékedből, minden d-é alakul.
És nem, ez nem működik Meth vagy Amph esetében, ez csak olyan vegyületeknél működik, amelyek önmagukban racemizálódnak, vagy racemizálódásra késztethetők valaminek (egy ultraerős bázis vagy ilyesmi) az oldathoz való hozzáadásával.
És ezt a sót adagokban közvetlenül a H3PO3/I reakcióba dobhatod, ahol azonnal d-Meth-re redukálódik, nincs ideje racemizálódni, az erősen savas körülmények is segítenek megakadályozni. Ez azt jelenti, hogy a d- leválasztásával nem veszítesz semmit a termékedből, minden d-é alakul.
És nem, ez nem működik Meth vagy Amph esetében, ez csak olyan vegyületeknél működik, amelyek önmagukban racemizálódnak, vagy racemizálódásra késztethetők valaminek (egy ultraerős bázis vagy ilyesmi) az oldathoz való hozzáadásával.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Tehát ebben az esetben ahhoz, hogy a d-ephedron a szilárd részbe kerüljön, l-tartarikumot kell használnom, és azt hiszem, ez egy elírási hiba volt, de H3PO2 / I redukció lenne.
Nagyon köszönöm a segítséget.
Nagyon köszönöm a segítséget.