Két britet tartóztattak le Spanyolországban, miután a rendőrség 8700 LSD tablettát és 10 kiló amfetamint talált a "Breaking Bad" stílusú laborban

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
  • Két brit állampolgárt tartóztattak le Spanyolországban egy kábítószeres razzia után
  • A rendőrség 8700 LSD tablettát és 10 kilogramm amfetamint foglalt le Leioában
  • A rendőrök szerint a dizájnerdrogokat külföldre, Európába és az Egyesült Államokba küldték.
A spanyolországi rendőrség letartóztatott két britet, miután felszámoltak egy "Breaking Bad" stílusú laboratóriumot.

A rendőrök 8700 LSD tablettát és 10 kilogramm amfetamint, valamint 17 000 nyugtató hatású benzodiazepint, úgynevezett "benzót" foglaltak le, amelyeket hagyományosan álmatlanság kezelésére használnak, és amelyek számos rave-halálesethez kapcsolódnak.

A letartóztatásokra és a lefoglalásra az észak-baszk Bizkaia tartományban, Leioa egyik ipari parkjában került sor a polgárőrség Postakészlet műveletnek nevezett akciója során.

A tisztviselők szerint a dizájnerdrogokat a titkos laboratóriumból postán küldték Európába, Ausztráliába és Új-Zélandra, valamint az Egyesült Államokba.

FlfL5xs8uw

TlAQ8YSKP7

SQP42yFiLM

OzqPfI3OxJ

NbxoArWU8H

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
661
Deals
8
Nem látom sehol a 'Breaking Bad' stílusú laboratóriumot ;-)

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Sajnos a tényleges laboratórium képei nem kerültek bele, egyszerűen csak a címet másoltam le.

Hadd ássak kicsit mélyebbre, hátha találok valamit.

Néhány érdekesebb mellszobrot is feltettem Spanyolországból.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
@btcboss2022 a "Breaking Bad" része a történetnek a gyógyszerük neve volt, amely "Ice N Berg", a "Heisenberg" szinonimája.

Több link is van ehhez a mellszoborhoz:

De egyikük sem mutat részletesebb képeket a laborjukról.

• Like
Reactions: vis

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
661
Deals
8
Ok ok hahahah csak kerestem a labor képeket hahahahaha köszi.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Üdvözöljük, én nem találtam meg őket, ugye?

A rendőrség jó munkát végez azzal, hogy nem mutatja a laboratóriumokat részletesen...rossz nekünk tho

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Gyanítom, hogy ez nem egy laboratórium, hanem egy átcsomagoló és szállító központ volt.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Valószínűleg így van, haver! A deebwepen működtek, és onnan szállították a cuccaikat globaly. Nem lenne értelme, hogy ott is legyen egy laborjuk.

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Kizárt, hogy ez egy labor volt, az LSD előállítása szuper bonyolult, ráadásul az a hely nem úgy néz ki, mintha labornak lett volna berendezve.

• Like

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Igen, ez igaz!

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Értékelem az aggodalmát, de én csak ezen a környéken születtem, sok évvel ezelőtt elhagytam Spanyolországot, ennek ellenére megpróbáltam törölni a kiadványt, de nem sikerült.

• Wow