Hé
@sadow mit tartasz magas díjnak?
Én már nagyjából lemondtam arról, hogy FIAT-ot befizessek és kivegyek anélkül, hogy elküldenék egy képet az anyukámról, amint szül, vagy átadnék egy hatalmas százalékot díjként... ez annyira kurvára nevetséges. De! Ti aljas, hűtlen és nem együttműködő polgárok, legyetek hálásak, mert így megvédhetünk titeket, nem pedig nyomon követhetünk titeket
Nem tudom, mi a célotok, de az én esetemben én csak a tranzakciókat akarom elrejteni, nem pedig tisztára mosni. A pénzmosáshoz nézd meg az itt található
@KokosDreams /
@BevItUp módszert
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...s/how-to-launder-your-money-in-2-clicks.7823/
Miután több módszert is megnéztem, erre a módszerre jutottam:
A Cash App-ot használom a be- és kivezető rámpámként. Teljes KYC-t csináltam, de ez az egyetlen hely, ahol ezt megtettem.
@Gordon Ramsay, vagy valaki más, talán még tud segíteni ebben.
- Bármilyen hitel- vagy betéti kártyát használhatsz a befizetéshez. Banki átutalásokat és (igazán menő) készpénzbefizetéseket is kínálnak a kereskedőhelyeken.
- A befizetést Bitcoin vásárlásra használom a Lightning hálózaton (díj ~$1.50).
- Küldés a Guarda defi pénztárcába (a Lightning hálózaton a díj néhány cent).
- Moneróra cserélem. (Díj változó, és nem értem, hogyan számolják ki, de legutóbb 2,64 dollárt fizettem)
- A Guarda automatikusan kezeli a P2P cserét a háttérben, de néha sokáig tart.
- Küldés külön Monero pénztárcába (A díj néhány cent, a legutóbbi díjam kevesebb, mint egy cent volt)
- Most már azt csinálhatok, amit akarok
Alapvetően kevesebb, mint 5,00 dollárért kényelmesen tudok Monerót vásárolni bankkártyával. Elméletileg csak annyi információ áll rendelkezésre, hogy BTC-t vettem a Cash App-on, elküldtem egy másik címre, majd egy másikra. Itt ér véget a nyomozás.
Képes voltam megtervezni a saját, kibaszott, fémből készült Cash App betéti kártyámat is.
Továbbá, ahelyett, hogy csak készpénzben hagynám a pénzemet, itt-ott összeszedek néhány dollárt BTC-vel kereskedve a Cash App befizetéseimmel.
Ha valakinek van egy jobb módja, tudassa velem.