Ön az "állandó ellátást" ajánlotta fel lehetőségként, de (és lehet, hogy csak én vagyok kényes a szóhasználatra) a megfelelőbb megfogalmazás a "következetes ellátás" lenne, mivel ez egységes elérhetőséget és minőséget sugall.
Ami az "egyéb" kifejezést illeti, úgy érzem, hogy amíg ez a jogi kereteken belül marad, addig a lehető legtöbb felügyeletet kell előnyben részesíteni mind a szállítók, mind az ügyfelek számára. Ezt több más válaszadó is említette. Az ajánlások/valaki kezeskedése jó, de egy videós minősítés (pl.: felhasználónév és a dátum leírva, valamint egy admin által kért mondat, amelyet egy videoklipben jelenít meg a kérelmező, amint a választott kábítószer(eke)t használja. Az eladói oldalon a hamis/pontatlan termékleírásokkal szembeni zéró tolerancia politikája. Továbbá, bár ez valószínűleg erősen függ az adott forgalmazótól, egy olyan eszköz, amellyel bizonyos termékeket nagy mennyiségben lehet rendelni, nem pedig kis mennyiségben kínált termékek többszörösét.
Egy másik "egyéb" számomra további ellenőrzött, az USA-ban honos gyártók bevonása, ideális esetben regionális képviselet lehetőségével. Ezen kívül szeretném látni a jelenlegi laboratóriumi vizsgálati eredményeket (GCMS) a bármelyik szállító által kínált termékekről.
Végül, és ez valószínűleg már valahol ki van írva, bár még nem találtam meg, egy listát azokról a követelményekről, amelyeknek egy felhasználónak meg kell felelnie ahhoz, hogy engedélyt kapjon arra, hogy beszállítóvá váljon.
Az utolsó dolog, amit mondok, egy vélemény, és ez a következő: Mérhetetlenül tisztelem ezt az oldalt és azokat az elveket, amelyeken alapult. Lehetne néhány egyszerű dolgot finomítani az ügyfélélmény javítása érdekében? Persze. Már az is kiemelkedő, hogy egy harmadik fél a tranzakció kifizetését letétbe helyezi, amíg a leszállított anyagokat meg nem kapja és meg nem elégszik velük. Folytassa a kiváló munkát! Törekedjen továbbra is a fejlődésre, és adjon lehetőséget az ügyfeleknek, hogy pozitív változásokat érjenek el. Lenyűgöző, amit tesznek, és izgatottan várom, mit hoz a jövő!