Question Mi az a CRACK?

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Néztem néhány HOOD GHETTO filmet.Mi az a Crack?Tényleg a tűzhelyen főzik a konyhában?

pinokyo11

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
igen, akkor feltétlenül lehet főzni otthon könnyen összetevők bármelyik boltban vásárolni ne legyen túlságosan függő, mindig használja a megfelelő adagokat

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Komolyan gondolja? A crack az kokain. A kokain, amit megveszel, ami darabos por és fényes, az kokain hcl. Az a sav kapcsolódik hozzá, ami kémiailag sokat változtat rajta. Ha bázist használsz, és semlegesíted a savat, akkor az eltűnik, és (szabad bázisú) kokainod lesz. Kokain bázis. Bázis kokain. A 2 legnépszerűbb módszer az ammónia, egy mérgező gáz, vízben oldva ( a ph-ja bázikus), a másik módszer pedig a nátrium-bikarbonát vagy karbonát használata, mindkettő bázikus ph-jú. Az emberek a bikarbonát és a karbonát termékét Cracknek nevezik. Ez általában nyersebb termék, mint az ammóniás módszer, de ez az ammónia mérgezésének kivonásához szükséges extra lépések eredménye, és a crack ugyanolyan tiszta lehet, mint a szabad bázisú kokain, ha megtisztítjuk. Készítettem már tűzhelyen, mikrohullámú sütőben, kanálban és popcani alján. Valószínűleg máshogy is csináltam már.

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Köszönöm, hogy időt szakítasz a magyarázatra, egy 3. világbeli országból származom, így sajnálom, ha hülye qs-t kérdezek.