Köszönjük az információt! Igen, lehet, hogy nem emlékszem pontosan, hogy milyen számot írtak az ilyen RC-ket tartalmazó zacskókra...
Csak egy apró, kis szám határozottan nagy különbséget jelenthet!
Akkor valószínűleg a 2c-t-2 volt nálam. Azt hiszem, még nagyobb adagot vettem be, mert több mint 1 órán keresztül nem éreztem semmilyen hatást, így én is egy másodikat... Amikor fiatalok vagyunk, mindannyian hülyeségeket csinálunk
Nagyon tetszik a Nickame hehe... A SANDOZ a legjobb márka, ami ilyen elképesztő reklámokat csinál, és az összes gyógyszeripari termékük, amivel visszaélnek (mint az Oxy, fent tapaszok) - "mágikusan" ezek a legmegfelelőbbek az ilyen felhasználásokra.
Oxy sandoz: úgy hámlik, mint egy óvszer, a kabát nem ragasztja a tablettákat
Aztán elég egy SZÉLES nyomkodás, hogy a tabletták finom porrá váljanak, eltávolítva az összes ER-t.
Segédanyagok nagyon semleges, így a kevésbé kellemetlen oxy szippantani, és varázslatos PH gyakorlatilag már jó, hogy IV.
A tapaszok voltak a csúcs: mielőtt rákényszerültek a törvényekből, hogy a "visszaélés elleni" dermapatch helyett a zacskó gél, Sandoz hozzáadott az ilyen gél, általában csak kinyomta és elszívott... egy édesítőszer belül!!!! a legjobb ízű dohányzás élménye
bármilyen ok, hogy miért kellene egy édesítőszert tenni egy derma tapasz egyébként???
Vigyázz magadra