Esu iš esmės tokioje pačioje situacijoje kaip ir OP, tik iv pabandžiau ketono katalizę nuo triptofano iki triptamino, naudodamas cikloheksanoną.
Pagal literatūrą apie rodį bandžiau tai daryti tris kartus ir du kartus triptofanas net neištirpo, jis tapo tamsiai rudas (tirpiklis), o gumulėlis (kuris, manau, buvo nekonvertuotas triptofanas) buvo geltonas.
Per antrąjį bandymą pagalvojau, kad man nusispjauti, ir pridėjau daug daugiau cikloheksanono, ir triptofanas ištirpo.
Tada sumaišiau jį su DCM arba metileno chloridu ir dabar turiu nusipirkti sodos arba bikarbonato, kad galėčiau jį išplauti.
Tada stebėsiu, kas bus - galbūt reikės įdėti jį į šaldiklį, kad ištirptų triptaminas, jei jo ten iš tikrųjų yra!
Kalbant apie geltoną purvą, aš padariau tą patį. Ekstrahuosiu ją su DCM, o paskui išplausiu - mane atbaido tai, kad kolbos dugne nenustoja būti miltelių pavidalo. Ji išleido daugybę burbuliukų, bet tai vis tiek vyksta, kai ji refliuksuoja.
Sakyčiau, kad man, kaip visiškai pradedančiajam, tai gana sudėtinga reakcija.
iv taip pat nesėkmingai išbandė pipirmėčių arba mėtos konversijos metodą.
Tiesą sakant, dabar kaip tik galvoju cikloheksanoną panaudoti kitai reakcijai su tam tikra medžiaga, išgauta ir pagaminta iš pipirų. Mane nustebino, kaip lengvai tai atrodo.
Norėčiau, kad kas nors tiesiog teisingai užrašytų sintezes (nebent tik aš).
Turiu šiek tiek daugiau pastudijuoti TLC - turiu tam skirtas silicio dioksido plokšteles ir mažyčius stiklinius mėgintuvėlius.
Manau, kad "YouTube" reikia norint išgryninti juodųjų pipirų ekstraktą, kurį turiu, iki piperino, o paskui iki piperidino.
iš ten ŽINAU, kad cikloheksanonas gali būti labai naudingas PCC gamybai.
Dar kartą kartoju, kad nesiekiu didinti masto ar parduoti - tie laikai jau seniai praėjo. Aš padariau savo ruožą pardavimui ir dabar lieku prie savęs.
Manau, kad net jei gramą triptofano galiu paversti triptaminu - man tai verta.
Iš esmės daviau sau metus laiko gaminti DMT, DET, DPT, o ne tiesiog išgauti šaknies žievę, jei sugebėsiu tai sugalvoti, galėsiu pasigaminti pakankamai DMT sau visam gyvenimui...