- Reaction score
- 14
Kitas mano klausimas - ar pakanka 2-3 valandų maišymo ir kaitinimo, kad ši reakcija būtų užbaigta, ar turėčiau skirti 4-5 valandas, kaip minima kai kuriuose kituose rašiniuose?
- Reaction score
- 14
Atlikau TLC, po 3 val. konversija beveik 100 %, po 4 val. nepateiktas joks pirmtakas (geriausia būtų atlikti 3-4 val., bet paprastai tinka ir 2-3 val.)
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
Iš tikrųjų tai yra mano rašinys, kurį šis naudotojas tiesiog persiuntė ir pridėjo keletą klausimų, anksčiau dirbau su šiuo asmeniu, bet neseniai girdėjau keletą skundų dėl jų. Ačiū už komplimentą dėl mano paaiškinimų. Visiškai sutinku su jūsų atlikta dabartinės Kinijos rinkos būklės analize, labai įžvalgi. Per daug Kinijos pardavėjų tiesiog iš godumo imasi trumpesnių gamybos būdų, neišgrynina ir neatlieka jokio analitinio pirmtakų patikrinimo. Todėl daugybė klientų visame pasaulyje perka labai nešvarius pirmtakus ir juos naudoja nešvariems produktams, kurių šalutiniai produktai nežinomi ir galbūt toksiški ir (arba) pavojingi, gaminti. Labai liūdna, todėl raginu visus galutinių produktų gamintojus, kurie turi lėšų, atlikti deramą patikrinimą ir siųsti savo produktus trečiosios šalies tyrimams, kad būtų analitiškai patikrintas jų grynumas ir tapatumas naudojant GCMS/LCMS/HPLC/NMR ir pan. Jei parduodate produktą galutiniams vartotojams to nepadarę, esate neatsakingi ir rizikuojate žmonių sveikata ir gyvybe.
Jei kam nors reikia nuorodų į trečiosios šalies bandymų bendroves, kurios gali tai atlikti už priimtiną kainą JAV, tiesiog parašykite man PM. Nekelkite pavojaus savo klientams. Didžiąją dalį šio blogio lemia godumas ir neišmanymas.
Jei kam nors reikia nuorodų į trečiosios šalies bandymų bendroves, kurios gali tai atlikti už priimtiną kainą JAV, tiesiog parašykite man PM. Nekelkite pavojaus savo klientams. Didžiąją dalį šio blogio lemia godumas ir neišmanymas.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
Taip pat VISIŠKAI raginu visus gamintojus skirti laiko ir išmokti šį pažangesnį 2-ąjį ekstrakcijos metodą. Analitiškai patikrintų 5f ir 5cl, pagamintų tiesiog išplakant produktą lediniame vandenyje pirmuoju metodu, grynumas beveik NIEKADA nebūna didesnis nei 70-80 %, ir kas žino, kokių dar šiukšlių paliekate galutiniame produkte.