I
Sutinku, natūralus kitimas įmanomas, bet nesu matęs baltos ar geltonos spalvos tiek, kad galėčiau susidaryti tvirtą nuomonę, ir man nesvetima tai, ką teigia Dragonrevolt. Nesuprantu dalykų, kuriuos sako pardavėjai, galbūt jis ( jūs) gali padėti kitiems panašiems išsiaiškinti. Man buvo pasiūlyta "nauja" geltona adb-b, sakoma, kad gaminamas stipresnis galutinis produktas. Jaučiu, kad turiu teisę paklausti, kuo skiriasi naujas galutinis produktas, bet jis neva stipresnis, nors ir tas pats, galutinis produktas. Primygtinai reikalauju kokio nors paaiškinimo, galbūt optinio, chiralinio bet kokios formos izomero išskyrimo, atmetu hipotezę, kad tai būtų 5Br darinys, tačiau jie patikina, kad jis yra tas pats, taigi iš tiesų stumiamas kažkas baisaus, nebent sutiktume, kad vienas yra mažiau grynas už kitą, o gal kitas yra grynesnis už mažiau gryną rūšį. Arba ar nėra priešingai? Pateikus gausų įrodymų trūkumą, esu priverstas prisipažinti kaltu dėl antrojo laipsnio visiško susipainiojimo. Panašios lengvabūdiškos kalbos apie naujus, geresnius pmk etilo glicidato miltelius (ne vaškinius / aliejinius) kelia įtarimų ir netrukus tampa įdomiu klausimu, o gal ir įtariamuoju ar sąvadautoju, bet tai nėra oficialu. Tas pats cas ir skirtinga užšalimo temperatūra? Tai reikalauja paaiškinimo. Galima tik daryti išvadą, kad arba falsifikuojančių medžiagų dabar nededama, arba priemaišos dabar tinkamai pašalintos. Nepagrįsti kaltinimai ir įrodymai, kurių negalima pagrįstai paaiškinti, susilpnina tyrimą, o nesant daugiau jokių įkalčių, byla tapo šalta. Dragonrevolt, kaip atsakingai paaiškinsite geltonos ir baltos spalvos adb-b arba su adb-b susijusių medžiagų ar šioje diskusijoje aprašytų įvykių skirtumą? Tikrai kas nors susidomės jūsų verslu, jei parodysite, kad siūlote daugiau nei skambius, bet tuščius žodžius. Ir aš nesakau, kad be spalvos yra skirtumas arba kad jo nėra. Būčiau rimtai ir pozityviai nustebęs, jei padorus, išsamus ir metodologiškai pagrįstas paaiškinimas išvystų šviesą.