Negaliu redaguoti savo įrašo, bet jei 10 ml laisvosios bazės amfetamino reikia 7,743 g gryno H3PO4, esant 85 % tirpalui, imame (7,743*100)/85 = 9,109 g 85 % H3PO4.
Fosforo rūgšties tankis yra 1,6845 g/cm3 , tada reikia 5,40 ml ?
Arba aš visiškai nesuprantu?
nepamirškite, kad atliekant procedūrą tirpiklis išgarinamas, kad liktų tik laisvoji bazė, kuri savo ruožtu praskiedžiama acetonu, jei tiesiog ekstrahuosite nepolinę medžiagą neišgarindami, praskiedimas gali būti ne pati geriausia idėja.
Tuomet, jei aš atnaujinu,
Turiu sumaišyti fosforo rūgštį santykiu 1:10 su acetonu, ir neieškau, kad pasiekčiau Ph 6, bet pridedu visą mišinį ir maišau, kad gautųsi fosfato amfetaminas ?
Sveiki! Ką tik iš "Aurelio" nusipirkau sieros rūgšties ir azoto rūgšties. Pradžioje jie prašo komercinę veiklą patvirtinančio dokumento, o aš jam nusiunčiau pdf, kuriame nurodžiau, kad esu nepriklausomas mokslininkas. Ir viskas. Sumokėjau per Paypal ir kitą dieną mano užsakymas buvo pristatytas su sekimo numeriu. Jis atvyko per 6 dienas.
ar laisvoji amfetamino bazė yra tokia pati kaip amfetaminoilas ( a-oilas ), kurį galiu nusipirkti internete? ir ar tai reiškia, kad galiu atlikti tuos pačius veiksmus kaip vaizdo įraše (Sintezė iš P2NP per Al/Hg)
su (a-aliejumi), jei prisijungiu 7:24 minutę?
Tai, kas parduodama internete, iš esmės yra nelegalus amfetaminas, praskiestas tirpikliais. Laisvosios bazės amino kiekis yra lygus jūsų turimos amfo druskos kiekiui. galite pasigaminti sulfato, hidrochlorido ar fosfato druskos ir pamatysite, kiek nedaug iš tikrųjų pasigaminote