Sveiki,
Turiu klausimą apie laboratorinę įrangą,
Kokios dar medžiagos, be borosilikatinio stiklo, gali būti naudojamos kaip reaktorius?
Ar tai turėtų įtakos sintezės kokybei?
Kokią įrangą rekomenduojama naudoti norint sintetinti 500 P2NP g.?
Ačiū.
Turiu klausimą apie laboratorinę įrangą,
Kokios dar medžiagos, be borosilikatinio stiklo, gali būti naudojamos kaip reaktorius?
Ar tai turėtų įtakos sintezės kokybei?
Kokią įrangą rekomenduojama naudoti norint sintetinti 500 P2NP g.?
Ačiū.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
PP. HDPE arba net metalas, jei visą vidinį paviršių padengsite apsaugine PTFE danga.
Statinė statinėje, todėl galite aušinti ir šildyti. Didelis kondensatorius iš vamzdžio vamzdyje. skylė kondensatoriui, skylė tefloniniam viršutiniam maišymo adapteriui (arba didelis cemento maišymo grąžtas, prijungtas prie reguliatoriaus). jūsų aliuminis turi būti storesnis nei sub 50-100 g reakcijos, daug storesnis, kitaip jis išeis iš kondensatoriaus.Sakoma, kad riba yra 100 g, bet aš esu gana įsitikinęs, kad galima padidinti daug daugiau. čia yra 1 asmuo, kuris, kiek žinau, šiuo metodu atlieka 1 kg reakcijas, ir, kaip jis sako, amalgamacija užtrunka "valandas", o tam naudojama aliuminio skarda.
Statinė statinėje, todėl galite aušinti ir šildyti. Didelis kondensatorius iš vamzdžio vamzdyje. skylė kondensatoriui, skylė tefloniniam viršutiniam maišymo adapteriui (arba didelis cemento maišymo grąžtas, prijungtas prie reguliatoriaus). jūsų aliuminis turi būti storesnis nei sub 50-100 g reakcijos, daug storesnis, kitaip jis išeis iš kondensatoriaus.Sakoma, kad riba yra 100 g, bet aš esu gana įsitikinęs, kad galima padidinti daug daugiau. čia yra 1 asmuo, kuris, kiek žinau, šiuo metodu atlieka 1 kg reakcijas, ir, kaip jis sako, amalgamacija užtrunka "valandas", o tam naudojama aliuminio skarda.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Ne, tai neturėtų turėti įtakos kokybei, tačiau saugokitės, kambario temp. tiek hdpe, tiek pp tinka beveik viskam, tačiau 110*C temperatūroje jie pradeda deformuotis, ypač veikiami tirpiklių, rūgščių ir pan.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Taip, bet pirmą kartą pridėjus tirpalo temperatūra gali staiga pakilti aukščiau
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Man gerai sekėsi dirbti su 0,25-3 mm "lakštu" , sakau kabutėse, nes jį galima lengvai lankstyti rankomis. Pjaustau į mažus dydžius ir 1-2 sek. sumaišau kavos grinde / blenderyje tik dėl paviršiaus ploto