- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 26
Iš čia rasto tiekėjo įsigijau 5 kg BK4 (2b4m) ir, padedami patyrusio žmogaus, išsiaiškinome priežastį, kodėl mano sintezės neveikia, nes BK4 sudėtyje yra 4-metilpropihenono. Turėjau pabandyti plauti verdančiu vandeniu, kad pašalinčiau viršuje esantį 4-metilpropihenono sluoksnį, kai jis susidaro kaip aliejus. Bandžiau išvalyti apie 150 g BK4 ir pašalinau daugiau kaip 15 ml 4-metilpropihenono, tada maniau, kad jis yra švarus, o mano sintezė vis dar nėra teisinga. Pridedu nuotrauką, kurioje valau karštu vandeniu ir matosi viršuje esantis 4-metilpropihenonas.
Sintezė, kai pridedu rūgšties, tampa tamsi, beveik juoda. Žr. pridėtą nuotrauką, tamsus skystis yra po to, kai į mišinį įpilu rūgšties, jis tampa toks tamsus dėl 4-metilpropihenono. Taip yra dėl to, kad joje yra 4-metilpropihenono, mpf tai sukelia.
Man tai ne tik kainavo daug pinigų, bet ir sunaudojau tiek daug BK4, ir viskas nuėjo perniek. Ne tik laiko, kurio man prireikė visoms šioms sintezėms atlikti. Ar galime tai išspręsti, prašau, negaliu sau leisti prarasti tiek daug laiko ir pinigų.
Sintezė, kai pridedu rūgšties, tampa tamsi, beveik juoda. Žr. pridėtą nuotrauką, tamsus skystis yra po to, kai į mišinį įpilu rūgšties, jis tampa toks tamsus dėl 4-metilpropihenono. Taip yra dėl to, kad joje yra 4-metilpropihenono, mpf tai sukelia.
Man tai ne tik kainavo daug pinigų, bet ir sunaudojau tiek daug BK4, ir viskas nuėjo perniek. Ne tik laiko, kurio man prireikė visoms šioms sintezėms atlikti. Ar galime tai išspręsti, prašau, negaliu sau leisti prarasti tiek daug laiko ir pinigų.