Reikia pagalbos ir šiek tiek padėti dėl šių dalykų:
1. Ar reagentai, kuriuos naudojau, gali turėti neigiamą poveikį produktui, o jei taip, kaip jį ištaisyti vykstant CBD izomerizacijai į psichoaktyvius kanabinoidus.
2. Šalutinis produktas, kurį pagaminau
3. Galutinio produkto stiprumo apskaičiavimas.
1. Pirmiausia mirkiau apie 5 g CBD skunko (8%CBD) 100 ml propan-2-olio (izopropanolio) .
stiklinio indo su dangteliu viduje ir įdėjau į šaldiklį porai valandų, taip pat porą kartų pamaišiau stiklinį indą, kad išskirtume trikomus. Užšaldęs indą, 5 g CBD žiedų, sumaišytų su 2-propanoliu, supyliau į kitą stiklinį indą (kad 70 °C vandens vonioje nekiltų problemų). Prieš įdėdamas stiklinį indą į vonią, įpyliau apie 100 ml acto rūgšties (32 tūrio proc. ).
Vandens vonioje ant stiklinio indo dangtelio uždėjau kitą dangtelį. Antrąjį sluoksnį naudojau ledo kubeliams dėti, kad suspaustų ir atšaldytų garus, kol jie vėl pateks į mišinį. Po refliukso seanso turėjau atskirti rūgštį nuo propanolio, tik negalėjau gauti šarminio vandens, todėl naudojau įprastą vandenį, prisotintą natrono , kad vanduo būtų baziškesnis ir pakiltų pH.
2) Tirpikliai reagavo, palikdami rudos/raudonos spalvos sluoksnį viršuje ir šviesų lavoną apačioje. Darydamas prielaidą, kad rūgštis sugėrė natroną, abu sluoksnius atskyriau. Tačiau išdžiovintas mano atskirtas tirpalas virto akmenimis ir dribsniais, kurių spalva buvo buržuaziškai oranžinė, šviesiai raudona, bet tai nėra aliejus... Kas tai yra ir ar būtų pavojinga dėti į tabletes, pavyzdžiui, kaip valgomąjį produktą? Esu visiškai tikras, kad tai likęs natronas, tačiau vis tiek norėjau išgirsti protingiausią forumą žemėje apie tai, kad įsitikinčiau ir galbūt sužinočiau porą dalykų.
3) Esu gana patyręs koncentrato gamyboje, tačiau apskaičiuoti potenciją yra šiek tiek sudėtinga imo. Ar tam yra kokia nors matematinė lygtis ir ar yra kokių nors skirtumų dėl potencijos procentų nustatymo? Ir ar lygtis skiriasi, jei, pavyzdžiui, produktas gaminamas CBD izomerizacijos būdu?
Su geriausiais linkėjimais, Otcavians prarado legionus.