Šis rašinys yra šiukšlė.pirma, temperatūra su formamidu yra per žema 140-150 skamba teisingai, jei naudojate amonio formatą, bet formamidui reikia aukštesnės temperatūros, jei teisingai pamenu, antra, N-formilamfetaminas yra kieta masė, o ne skystis, ir kodėl bandote jį išgauti iš reakcijos mišinio visiškai nenaudingas žingsnis, jis tik pakenkia jūsų išeigai trečia, jūsų hidrolizė yra neteisinga, jūs naudojate 11 l hcl, tai yra beprotiška, net jei turėtumėte 11 kg N-formilamfetamino, kiekis būtų artimas 2,5 l hcl, o ne 11 l, o 1:1 pagal molinę masę, o ne pagal tūrį.Kodėl jūs viską taip komplikuojate Leuckartas yra paprasta refliukso hidrolizė, po to bazifikacija ir distiliavimas garais - viskas tame pačiame puode, todėl nereikia jokių ekstrakcijų ar tirpiklių. labai abejoju, ar jūs kada nors atlikote šią reakciją, o jei ir atlikote, jūsų išeiga yra artima nuliui, jei ją atliksite taip, kaip sakote.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 18
Jei leukartą paleistumėte 140 150 temperatūroje su amoinaformatu, jis vis tiek suskiltų tik į formamidą
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
n-formilamfetaminas yra šiek tiek geltonos spalvos aliejingas skystis
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Jis pateko į šiukšlių dėžę. Nežinau, kas, po velnių, negerai su mano Leuckart'u.. Reakcijos trukmė 20 valandų, temperatūra: 150-160 C (formamidas), o visų reagentų kiekiai buvo tinkami. Ar tai, kad mano magnetinė maišyklė sulūžo ir aš jos dažniau nemaišau, ar kas. Mano N-formilamino aminas visada juodas. Ar jį sudeginti? O kai darau bazinę hidrolizę, amoniako dujų susidaro nedaug, jei iš viso susidaro, taigi mano N-formilo "aminas" visai nėra aminas?! Ar kas nors gali man padėti. Mano P2P buvo 8 gramai + kiti reagentai.