- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 36
Vienas gana svarbus dalykas apie čekų pervitiną, kuriame naudojamas toluenas. Čekijos gatvėse gaunama 90 % šlapių daiktų, kurių sudėtyje yra tolueno. Tai daro "greito įkaitimo" efektą taikant. Naudodami kristalinio metamfetamino skiedinius jaučiate "šnypštimą" dėl HCL. Čekiškame pervitine taip pat yra daug nesubalansuotų likučių (gamintojai čia nesirūpina grynumu), pavyzdžiui, jodo ir kartais rūgšties iš akumuliatorių elementų. (Tai gali pakenkti gyvybei!)
+Taip pat dažnai pasitaiko, kad randate "perkaitintą rudą šūdą", kuris gali jus ilgai laikyti...
Čekijos pervitinas nėra apie grynumą, bet bet kokiu atveju jūs galite jaustis pakankamai greitai nei 90%+ metas.
Grynas metas yra sklandus. Pervitinas yra kaip švitrinis popierius aštrus.
Esu vartojęs daug rūšių metamfetamino. Čekiškas šūdas yra beprotiškesnis ir taip pat daug pavojingesnis.
Čekijos narkomanai paprastai nenori grynų kristalų, nes nesijaučia fettle.
Aš kaip tik dabar turiu kristalų iš Nyderlandų, bičiuliams neužtenka...
+Taip pat dažnai pasitaiko, kad randate "perkaitintą rudą šūdą", kuris gali jus ilgai laikyti...
Čekijos pervitinas nėra apie grynumą, bet bet kokiu atveju jūs galite jaustis pakankamai greitai nei 90%+ metas.
Grynas metas yra sklandus. Pervitinas yra kaip švitrinis popierius aštrus.
Esu vartojęs daug rūšių metamfetamino. Čekiškas šūdas yra beprotiškesnis ir taip pat daug pavojingesnis.
Čekijos narkomanai paprastai nenori grynų kristalų, nes nesijaučia fettle.
Aš kaip tik dabar turiu kristalų iš Nyderlandų, bičiuliams neužtenka...
- Reaction score
- 3
Taip pat pervitinas yra vermachto naudojamo metamfetamino pavadinimas
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 36