- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Gavau taikliai ir nuploviau jį distiliuotu acetonu. Jis turi gražų lygų blizgesį. Ne kibirkščiuojančios dėmelės, bet kaip balintas aliuminis, tikriausiai jame dar yra šiek tiek boro rūgšties, bet pirmiausia blizgesys atitinka kokybišką medžiagą. Grynas kokainas yra kristalas, kurį galima pamatyti, kai kuris iš jų yra peršviečiamas. Tai sausas
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
Gražus žmogus. Ši nuotrauka buvo nedidelis bandymas iš bazės į hcl prieš kurį laiką
↑View previous replies…
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Nes jie yra tiesiai iš džiunglių ir tai nėra nugludinta, jei tai turite omenyje. Dribsnių paslapčių nežino tie vaikai, kurie ant savo rebrikelių klijuoja gyvūnų kryžiaus emblemas ir Lamborghini emblemas. Geras kokainas niekada nebūna toks gražus. JAV aptikta "klastotė" yra benzoilekgoninas, kokaino pirmojo metabolizmo produktas. Jis nėra aktyvus nervų sistemos veiklioji medžiaga, bet būtent jį galima nustatyti narkotikų testo mėginiuose, nes jo pusinės eliminacijos laikas yra 4 kartus ilgesnis nei kokaino. Tai kokaino metilo esterio etilo esteris, jis reaguoja į reagentų testus kaip kokainas, skoniu ir išvaizda labai panašus į kokainą, bet nėra aktyvus nervų sistemos atžvilgiu. Esu matęs analizių, kuriose jo kiekis buvo didesnis nei kokaino, todėl atrodo, kad kvapai, skonis ir pojūčiai panašūs į kokaino, bet jo grynumas tik 30 %. Jo testai sudaro 80 %, bet yra 30 %.
Aš turėjau omenyje, ar jūs perpurškėte hcl Gass per nepolinį tirpiklį ir nusodinote jį, ar naudojote vandeninę 37%muriato rūgštį, praskiestą tirpikliu?
Aš turėjau omenyje, ar jūs perpurškėte hcl Gass per nepolinį tirpiklį ir nusodinote jį, ar naudojote vandeninę 37%muriato rūgštį, praskiestą tirpikliu?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Aš nesuprantu, jūs rn sakote, kad dauguma kokaino ten, JAV, yra geras, ar aš jo nesuprantu. Btw dauguma šių ( originalių ) plytų atkeliavo tiesiai iš SA, galiu jus tuo patikinti. Jie būna gana panašūs į tai, kad tai gana standartiniai kokybės lūkesčiai čia. Ir mes neleidžiame burbuliukų su hcl dujomis, naudojome džiunglių metodą, kurį išmoko ir tai darė Colos, taigi taip, antrasis, jei teisingai suprantu.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Turiu omenyje ne blizgančias naujienas, o kvadratinius kraštus ir paveikslėlius ant plytų. Tik per pastaruosius 10 metų jie tai darė, kad 20 metų prieš tai, kiek pamenu, nesistengė identifikuotis. Be to, drugs-data.org ištiria daug kokaino amd tik apie 5 proc. neturi nieko kito. 75% turi benzoil ekgonino, 50% turi metilekginino 30% turi fenecitano levamizolio/dextrmisolio arba tai nėra kokainas.. ką tik praėjo 700 testų JAV sarlier ir sakau, kad nieko kito, bet turiu omenyje nieko kito, kas yra narkotikas ar identifikuojama medžiaga