Šiuos metodus išbandžiau anksčiau. Jis veikia, bet išeiga ne tokia didelė, bet gerai.
Iš 5 g P2NP gavau 2,5 g - 3 g sulfato
Naudojau švino plokšteles, išpjautas iš stogo dangos švino. Elektrodams reikia naudoti švarų, tuščią paviršių.
Puikiai tinka naudoti akyto molio puodą anodo ir katodo skyriams atskirti.
Anodo skyrius taip pat turi būti pripildytas 12 N sieros rūgšties.
Taip, jūsų mišinys tampa raudonas. prieš bazavimą jį reikia pašalinti nepoliniais plovimais.
Dokumente rašoma, kad temperatūra neturi viršyti 40 °C, bet aš patyriau, kad ji yra per aukšta.
Stenkitės, kad būtų kuo šalčiau. Galimas variantas - paleisti ląstelę ledo vonelėje. Pageidautina 10 °C. Ir pabaigoje pamatysite, kad turite tik šiek tiek raudoną spalvą (mažiau priemaišų, didesnė išeiga).
Bandžiau tai daryti su ne daugiau kaip 10 g P2NP, nes mano celė buvo tokia maža.
Turite būti kūrybingi aktyvaus aušinimo atžvilgiu nei.
Išbandyti tai kibire su dideliu neglazūruotu vazonu būtų awsome.
Deja, negaliu pateikti nuotraukų, nes tai bandžiau prieš daugelį metų.
Bet ei, tai paprasta, netoksiška ir reikia tik įprastų cheminių medžiagų. Tačiau tai užima laiko. kai imsitės didelio masto, teks paleisti kamerą gal kelias dienas.
Iš 5 g P2NP gavau 2,5 g - 3 g sulfato
Naudojau švino plokšteles, išpjautas iš stogo dangos švino. Elektrodams reikia naudoti švarų, tuščią paviršių.
Puikiai tinka naudoti akyto molio puodą anodo ir katodo skyriams atskirti.
Anodo skyrius taip pat turi būti pripildytas 12 N sieros rūgšties.
Taip, jūsų mišinys tampa raudonas. prieš bazavimą jį reikia pašalinti nepoliniais plovimais.
Dokumente rašoma, kad temperatūra neturi viršyti 40 °C, bet aš patyriau, kad ji yra per aukšta.
Stenkitės, kad būtų kuo šalčiau. Galimas variantas - paleisti ląstelę ledo vonelėje. Pageidautina 10 °C. Ir pabaigoje pamatysite, kad turite tik šiek tiek raudoną spalvą (mažiau priemaišų, didesnė išeiga).
Bandžiau tai daryti su ne daugiau kaip 10 g P2NP, nes mano celė buvo tokia maža.
Turite būti kūrybingi aktyvaus aušinimo atžvilgiu nei.
Išbandyti tai kibire su dideliu neglazūruotu vazonu būtų awsome.
Deja, negaliu pateikti nuotraukų, nes tai bandžiau prieš daugelį metų.
Bet ei, tai paprasta, netoksiška ir reikia tik įprastų cheminių medžiagų. Tačiau tai užima laiko. kai imsitės didelio masto, teks paleisti kamerą gal kelias dienas.