- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
Sveikas ir naudingas tekstas
- Language
- 🇸🇰
- Reaction score
- 7
- By filipian67
-
08 Oct
Sveiki, Spiritus, sveiki atvykę... nedvejodami prisistatykite adresu ...., kad galėtume pradėti kurti temų, kurias čia pradėsime nagrinėti, struktūrą
↑View previous replies…
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
modafen arba nurofen arba paralen grip the green one sudėtyje yra pseudoefedrino aš tai padariau lengviausias būdas bent jau man yra "straight to E" google tai įveskite "straight to E erowid" ir spustelėkite pirmąją nuorodą jums reikia techninio benzino acetono tolueno visko, ką galima įsigyti dažų yra metodas, kai turite naudoti druskos rūgštį, kad pasiektumėte neutralų PH vandens sluoksnyje tai sudėtinga, nes galite per daug atspausdinti PH, o tada pridėti natrio hidroksido ir tai yra šūdina netvarka, bet "straight to E" yra lengviau, jūs sujungiate viską ir išgarinate, bet būkite atsargūs garindami, tai labai degu. latkes reikia daryti geriausia lauke kieme ir garus išpūsti ventiliatoriumi esu patyręs sprogimą ir didelį gaisrą kai dariau apie 100 g pseudo vienu metu didelėje jansky stiklinėje turėjau apie litrą šių chemikalų ir kol įkroviau rankiniu ventiliatoriumi garai surinko kai pridėjau ventiliatorių prie jo ir įjungiau atsirado kibirkštis ir jis užsidegė tada būkite labai atsargūs aišku HCL metodas po lašų ant PH7 yra saugesnis
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
Sutinku, kad pseudofosforo metodas šiuo metu yra sudėtingesnis, nes fosforo nebėra tokio, koks buvo anksčiau, ir vienintelis būdas gauti RP (raudonojo fosforo) - iškrapštyti jį iš žiebtuvėlių dėžučių, Jodas nėra problema, bet gauti pseudo eiti iš vaistinės į vaistinę manau kelia riziką kažkas gali pastebėti, kad eidamas į vaistinę dažniau ateitį yra metas iš P2P tik nežinau kaip yra su kokybe apskritai man yra žinoma, kad metas iš P2P yra kažkaip silpnesnis nei metas iš pseudo
- Reaction score
- 42
D-metas visada bus tik D-metas, nesvarbu, kaip jis buvo susintetintas. p2p metas gamina raceminį metą 50%L-metas50% D-metas, todėl po sintezės turite padalyti izomerus. Tyrimas klauskite forume ten yra daug puikių naudingų žmonių, kurie paaiškins vadovas teisingu keliu. Kad ir ką darytumėte, nepamirškite, kad neparduokite narkotikų SK. Geras patarimas
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
Tai buvo atsakymas, kurio ieškojau, ir būtent tai, ko man reikėjo. Labai ačiū
- Reaction score
- 0
- Reaction score
- 0
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
kaip jūs turite omenyje neparduokite jo svk ar turite omenyje per DNM, pavyzdžiui, paštu?