Kaip pardavėjai naudojasi jūsų svetaine?

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Taigi jie man sumokėtų, o aš už juos padaryčiau pranešimą?

Ar priversti juos mokėti už tai, kad jie turėtų paskyrą mano svetainėje, ar leisti jiems turėti paskyrą nemokamai, o tada imti iš jų nedidelį mokestį, kai kas nors iš jų perka?

Ar tai būtų vienkartinis mokestis, ar mėnesinis mokestis ( už paskyros pirkimą).

Žinau, kad tai tikriausiai yra pagrindinės žinios, bet niekada anksčiau to nedariau.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Kiekvienas verslas turi savo problemų, ir jei turite kurios nors iš jų sprendimą, tapsite paklausus.
Prekyboje vaistais kyla problemų:
- Sintezės metodai
- Reagentų gavimas
- Paskirstymas.

Esame pasiryžę išspręsti visas tris problemas, netrukus galėsime išspręsti šias problemas beveik nedelsiant.
Jei jūsų tikslas yra tik užsidirbti pinigų ir kopijuojate kitų žmonių modelius, jūsų sėkmės galimybės būna minimalios.

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Atsakiau jums teisingai. Suprantu, apie ką yra jūsų klausimai, norite pradėti internetinį vaistų verslą, kad užsidirbtumėte pinigų. Jūsų norą tai daryti skatina tik mintis, kad prekyba narkotikais yra pelninga pati savaime. Tai klaidinga nuomonė. Kaip sakė vienas iš mūsų naudotojų, tai yra brangus hobis.
Patariu pasistengti patiems išmokti pagrindų, tada suprasite, ką turėjau omenyje pirmiau pateiktame pranešime.

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
mano klausimai buvo tik apie tai, kaip turėčiau leisti pardavėjams naudotis mano svetaine ir koks būtų geriausias variantas gauti pinigų, nenorėjau, kad tai skambėtų taip, tarsi mane domintų tik pinigai, galiu iš to išmokti daug dalykų, jei teisingai tai padarysiu.

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
@GrumpyPenis jis atsakė į jūsų klausimą, taip.
Kategorija "Platinimas" yra apie prekybą jūsų produktu, o mes negalime jums duoti žemėlapio ar ko nors panašaus, jums reikia mokytis ir padaryti tai savo, žmonės nerodys savo proceso forume, turiu omenyje, į originalų ir saugų variantą.

Visada galite naudotis patikimomis rinkomis ir susikurti paskyrą, btw, rekomenduoju tai padaryti bet kokiu atveju kaip bandymą ir perskaityti komandas.
goodlucky