Question turiu keletą klausimų apie slaptą amfetamino sulfato sintezę

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Sveiki visi, esu čia naujas ir esu pradedantysis, todėl turiu keletą kvailų klausimų, nežinau, ar kas nors kada nors jų uždavė, bet vistiek pradėkime !

geriau turėti elrlenmejerio kolbą ir kaitinti ant kaitlentės ar plokščiadugnę kolbą ir kaitinti vandens vonelėje? Manau, kad plokščiadugnė kolba yra geresnė, nes joje yra daugiau kaitinimo kontakto nei erlenmejerio kolboje, ar aš teisus?

Štai mano "sąranka"
0IBA8uUNGW
ar toks gartraukis yra geras?

Man tikrai reikia kondensatoriaus ir kitų dalykų? Jei neturėsiu, mano išeiga bus mažesnė, ar ne?

Ačiū už atsakymus!

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,081
Deals
1
Turite naudoti tik vandens vonią, kaitvietė sugadins jūsų reakciją ir kolbą.
Ar tikrai manote, kad ją naudojame tik dėl pramogos?
prarasite tirpiklį, jūsų reakcija sudegs ir galite apsinuodyti tirpiklio garais

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Gerai, nes mačiau sintezę apie žmogų, kuris naudojo viryklę sulfato amfetamino sintezei

Ne, aš taip nemanau, klausiu, nes girdėjau, kad tai tikrai nėra būtina

Nelabai suprantu, kai turite omenyje "prarastą tirpiklį", prarastą tirpiklį kaitinant be kondensatoriaus? (o garams turiu ištraukimo gaubtą)

Jei norite, galiu paskelbti mano turimą sulfato amfo sintezę? Galbūt geriau suprasite mano klausimus.

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,081
Deals
1
Galite daryti, ką norite, bet esu įsitikinęs, kad mūsų metodas yra geresnis ir gerai veikia. Sakau jums tai norėdamas padėti pasiekti gerą išeigą ir sėkmę. Galite naudoti keptuvę su vandeniu kaip vandens vonią.
Būtent, grįžtamasis kondensatorius surenka tirpiklio garus ir kondensuoja juos atgal į reakcijos mišinį.
Tai priklauso nuo jūsų

HairyPoppins

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Sveiki. Aš taip dariau du kartus, pirmą kartą pavyko gerai, antrą kartą buvo katastrofa. reikia naudoti tinkamo storio ir dydžio foliją ir kokį nors kondensatorių (aš naudojau piltuvėlį su dideliu ledo kubeliu) Jei ketinate tai daryti, rekomenduočiau reakciją pradėti lauke, o po smurto fazės grąžinti į vidų arba turėti po ranka sodos ir išsiliejimo reikmenų. Man nepavyko gauti beveik 70 % ir tai taip pat nebuvo švarus aukštas lygis! Tačiau tinkama įranga yra daug daugiau pasitenkinimo!

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Sveikas žmogau, ką turite omenyje sakydamas katastrofa? Dėl folijos galiu nusipirkti folijos drožlių ne? Gerai dėl kondensatoriaus (jis nėra labai brangus) nusipirksiu, kai turėsiu šiek tiek pinigų ahah

Humm gerai, taigi turiu nusipirkti kaitlentę, tokia kaitlentė veikia? Pradžiai turiu omenyje
ZuFYSOqsbk

O kai turite omenyje smurtinę fazę, turite omenyje aliuminio amalgamą su gyvsidabrio nitratu ect?

Last edited:

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Norint gauti grynesnį produktą, reikia bent jau labai gerai išplauti acetonu, idealiai tinka a/b gryninimas, distiliavimas ar kt. aš pavyzdžiui, einu nusodinti su l-vyno rūgštimi, tartratą vėl paverčiu į bazę ir nusodinu su siera, išeina super švarus.

Jis turi omenyje, kad į paruoštą amalgamą įpilant p2np tirpalo susidaro didelis šilumos kiekis, taip pat šiluminis plėtimasis, kuris gali išeiti iš jūsų kondensatoriaus ir atsidurti visur ant grindų arba patalpoje. jei aliuminis yra per smulkus, reakcija būna per smarki. pažiūrėkite pattono temą apie d-amfetamino išskyrimą, joje yra dalis su siteze šiuo būdu, ją verta sekti.Jis siūlo kavos malūnėlio sumaltą aliuminį, su mažomis juostelėmis, net su 10 g rizikuojate sukelti vulkaną, jei folija per plona ir trumpa. bet pamatysite, esu linkęs lažintis, kad daugiau nei pusė žmonių, darančių šią sintezę, bent kartą yra turėję bėgančių reakcijų.
Ta kaitlentė yra gerai, nėra ideali, bet veikia, aš irgi ją turiu, jums reikia ją sujungti su termometru, kad vandens vonia būtų tinkama. bet šią jūsų pasirinktą sintezę su AlHg galima atlikti ir be jos, tiesiog praleiskite grįžtamąjį srautą po p2np pridėjimo, leiskite jai sureaguoti ir visiškai atvėsti, persijokite ir tęskite toliau, 60 % išeiga yra įmanoma taip garantuotai.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Rekomenduočiau to nedaryti savo virtuvėje, jei planuojate joje dar kada nors gaminti skanų maistą.

Įsigykite darbo stalą, pranašesnius stiklinius indus ir kitus šildymo šaltinius nei jūsų viryklė.

Virtuvė atrodo per daug gražiai, kad ją gadintumėte cheminiu užterštumu.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
a/b gryninimas? esu pradedantysis, todėl tikrai nežinau trumpinių, tokių kaip a/b , manau, rūgščių ir bazių?

Savo sintezei taikysiu pagrindinį gryninimą acetonu arba IPA, bet jei yra paprasčiausias ir geresnis gryninimas, neatsisakau

taip, gerai, suprantu, aš tai darysiu savo mažame sode, taigi aliuminiui tinka mažas kvadratas (1 cm x 1 cm), ne per smulkus?

Laikysiuosi jūsų nurodymų, ačiū už viską !

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Taip, tu teisus, mano virtuvė per brangi, kad joje būtų galima gaminti sulfato amf !

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Neabejotinai :) Dabar, kai priklausote mūsų grupei - galime padėti jums įsigyti biudžetinę nedidelę laboratoriją, kad nereikėtų naudotis virtuve. Tiesiog kreipkitės, kai būsite pasiruošę ir jei prireiktų pagalbos

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
47
daug ką galima susikonstruoti savarankiškai, jei turite nedidelį biudžetą, ypač šią reakciją, kai nereikia išorinio šildymo.
Reakcijos indą galite pakeisti 50 l plastikiniu būgnu iš vietinės kompiuterinės įrangos parduotuvės. Tada dangtyje išgręžkite skylę ir prie jo pritvirtinkite kondensatorių. Kondensatorių taip pat galima nesunkiai pagaminti iš dviejų vamzdžių, kurių vienas būtų mažesnio skersmens, kad tilptų į kitą, o tarp šių dviejų vamzdžių tekėtų aušinamasis vanduo garams kondensuoti.

Tai toli gražu nėra tobula, bet įmanoma, jei turite nedidelį biudžetą.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Labai ačiū, jums, kiek kainuoja nedidelės apimties laboratorija ?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
taip, įsitikinkite, kad tai hdpe arba pp, arba kas nors, kas pasižymi dideliu cheminiu atsparumu

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Tai priklauso nuo to, ką norite gaminti, taip pat nuo jūsų asmeninių reikalavimų įrangai.

Nors daug ką galima improvizuoti, sakyčiau, kad pradinį rinkinį kai kurioms sintezėms (nedidelės apimties) nesunkiai galite įsigyti nuo 1 000 iki 2 500, kai 2 500 jau būtų daug.
Kaina gali išaugti, jei laboratoriją norėsite papildyti papildomais valymo įrenginiais (distiliavimas garais, rotavapai...).

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
kaip brangiai kainuoja distiliavimas garais bruh, tai šaltnešis, adapteris, papildoma kolba ir vanduo

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
47
taip, toks būgnas yra gerai.
Net jei sakau, kad jis veikia, atkreipkite dėmesį, kad jis toli gražu nėra tobulas. išeiga bus mažesnė, nes jūsų reagentai ne taip gerai susimaišys. rbf, jei vyksta gera reakcija, kolbos turinys nuolat maišosi savaime, jei gerai užvirs