Question turiu keletą klausimų apie slaptą amfetamino sulfato sintezę

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Sveiki visi, esu čia naujas ir esu pradedantysis, todėl turiu keletą kvailų klausimų, nežinau, ar kas nors kada nors jų uždavė, bet vistiek pradėkime !

geriau turėti elrlenmejerio kolbą ir kaitinti ant kaitlentės ar plokščiadugnę kolbą ir kaitinti vandens vonelėje? Manau, kad plokščiadugnė kolba yra geresnė, nes joje yra daugiau kaitinimo kontakto nei erlenmejerio kolboje, ar aš teisus?

Štai mano "sąranka"
0IBA8uUNGW
ar toks gartraukis yra geras?

Man tikrai reikia kondensatoriaus ir kitų dalykų? Jei neturėsiu, mano išeiga bus mažesnė, ar ne?

Ačiū už atsakymus!

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Taip, distiliavimo garais įrangą galima įsigyti už labai mažą kainą (apie 100EUR, be šaldytuvo). Greičiau turėjau omenyje rotavapą, o paskui visą paketą... atsiprašau, kad nebuvau pakankamai aiškus

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
tik sulfato amf, 1000-2500 € už nedidelę laboratoriją ?!

Manau, kad nesuprantu x)

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Tai iš tiesų priklauso tik nuo jūsų įrangos dydžio ir stiklinių indų kokybės.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/one-pot-amphetamine-synthesis-from-p2np-with-nabh4-cucl2-1kg-scale.70/

Siūloje, kurią susiejau aukščiau, yra sąrašas, į kurį įtraukta visa įranga, kurios jums gali prireikti. Nors šiame konkrečiame pranešime kalbama apie didesnį mastą, galite lengvai sumažinti naudojamą sintezę ir stiklo gaminius.

Šiuo atveju:

- Nutsche filtrą galima pakeisti vakuuminio distiliavimo aparatu.
- Partijos reaktorių galima pakeisti 3 kaklelių apvalaus dugno kolba arba net 5 kaklelių apvalaus dugno kolba.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
gerai, aš tai padarysiu, kodėl vietoj paprastos kolbos su apvaliu dugnu reikia imti kolbą su 3 arba 5 kakleliais? tai skirta tik sulfato amfetamino sintezei

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Ar norite patys nuo nulio sukurti sulfatui reikalingą laisvąją bazę, ar perkate ją iš gatvės?

Jei tai pirmasis scenarijus, rekomenduojama naudoti 3 ar net 5 kaklelių RBF.

Penkių kaklelių RBF būtų geriausia naudoti toliau nurodytais atvejais:

1. Pagrindinė jungtis: Viršutinė maišyklė
2. Šoninė jungtis: Įvadas į termometrą
3. Šoninė jungtis: Lašinimo piltuvėlis / lašinimo piltuvėlis skysčiams / skysčiams įpilti
4. Šoninis sujungimas: Kietųjų medžiagų pakrovėjas / piltuvėlis kietosioms medžiagoms
5. Šoninis sujungimas: Atbulinio srauto kondensatorius

Jei turite tik 3 kaklelių RBF, galite tai padaryti taip:

1. Pagrindinė jungtis: Viršutinė maišyklė
2. Šoninis sujungimas: Atgalinio srauto kondensatorius
3. Šoninis sujungimas: Naudojamas visiems likusiems panašiems įrenginiams: termometrui, lašinimo piltuvėliui, krautuvui

Apskritai jis nėra būtinas ir gali veikti su vieno kaklelio/jungties RBF, pirmiau aprašytas yra tik šiek tiek patogesnis bandant didesnius mastelius (20L RBF), nes jis labai panašus į tai, kaip statomi didesni reaktoriai (50L, 100L, 200L).

Cincerly,

Koko

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Ne Noriu atlikti visą sintezę

Gerai, patikrinsiu, tai priklausys nuo mano biudžeto, bet pradžiai, manau, nusipirksiu 2000 ml kolbą su plokščiu dugnu, kad galėčiau pasigaminti nedidelį kiekį sulfato amfo, o jei im seksis, nusipirksiu didesnę kolbą ect ect ect

Su 2 ml kolba galiu pagaminti maždaug 20 g sulfato, taigi, tai gerai, ir pradžiai bandysiu pagaminti 2 g sulfato arba 1 g, kad sumažėtų nelaimingų atsitikimų rizika.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Taip, visada pradėkite nuo mažos apimties. Al/Hg redukcija (darant prielaidą, kad jūs ll naudojant, kaip beveik visi mes pradėjome nuo šio), susidarys daug šilumos. Turėkite kantrybės pridėdami P2NP tirpalo, kartą nepakankamai atvėsinau temperatūrą ir mano kolboje siautėjo vulkanas visa tai 15 gr masteliu. Su cheminėmis medžiagomis elkitės pagarbiai. Laimei, turėjau storas pirštines ir visą kūną dengiantį kostiumą. Asmeninės apsaugos priemonės yra būtinos, įsigykite jas prieš viską.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Taip, aš nusipirksiu pirštines ir kūno kostiumą, skirtus ėsdinančioms cheminėms medžiagoms

TheShocker

Don't buy from me
New Member
Reaction score
11
jūs, vaikinai, esate per daug malonūs. kažkas, internete patalpinęs virtuvės nuotrauką, manyčiau, kad arba trolinta, arba yra vaikas. sveikinu jūsų kantrybę ir ryžtą padėti...

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Jūs užduodate klausimus ir gaunate atsakymus apie dalykus, kurie pažodžiui arba rodomi paveikslėliuose, arba sužinomi atliekant pagrindinius eksperimentus.

Ką ketinate daryti P2NP?

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Nemanau, kad tai visiškai padeda. Tai skatina požiūrį greičiau maitintis ir gali baigtis gana pavojingai OP.

TheShocker

Don't buy from me
New Member
Reaction score
11
Taip, sutinku... maitinimas šaukšteliu yra gerai, kai pademonstruojama pagrindinė sauga ir žinios, bet manau, kad kiekvienas turi savo mokymosi kreivę. bet jei tai yra vyrukų virtuvė, tada jis ilgai neišbus šalia priimdamas tokius sprendimus... jis arba susprogdins savo namus, arba bus greitai suimtas.

TheShocker

Don't buy from me
New Member
Reaction score
11
įsivaizduoju, kad jo 5 kaklelių kolbos idėja būtų arbatos virdulys su Dixie puodelių lipnia juosta ant viršaus kaip kakleliais

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Ei, mano virdulys yra tvirtas Rx indas!

Būčiau labiau sužavėtas, jei jis būtų pradėjęs nuo to, o paskui, įgijęs patirties, patobulinęs. Litterally kai kurie pradėjo nuo mūrinių stiklainių ir sūrio audinio. Gerai įrengti mag Stir prietaisai ir lėtosios viryklės aliejaus vonelės.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Nesakiau, kad tai mano virtuvė, sakiau, kad mano virtuvė tokia...

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Nitrochemija P2NP

taip, žinau, kad mano klausimai kvaili, tai pasakiau pirmoje žinutėje

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Jei žinote, kad tai kvaila, kam klausti?

Sulauksite daug daugiau pagarbos, jei pirmiausia pademonstruosite gebėjimą atlikti savo tyrimus, o tada užduosite klausimus, tiesiogiai susijusius su procesais ar chemija.

Jūsų klausimas trukdo ir užkemša temą.