Question Ieškomas chemikas, kuris padėtų atlikti ketamine.hcl sintezę - apmokamas darbas

kenneth

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Sveiki, ponios ir ponai,

esu Jungtinės Karalystės pardavėjas, kuris parduoda narkotikų asortimentą, daugiausia vakarėlių erdvėje, esame gana didelė įsitvirtinusi operacija. šiuo metu esame įsigiję 250 kg hidroksilimino hidrochlorido (A ketamino pirmtako). Iš savo tyrimų žinau, kad tai yra tarpinis prekursorius ir kad galutiniam ketamino produktui gauti reikia tik tirpiklio su aukštu BP ir palikti jį atvėsti.hcl

Man reikia pagalbos dėl tinkamo tirpiklio, kurį galėčiau naudoti, ir kitos įrangos virimo procesui bei kitų patarimų, kurių gali prireikti pakeliui. mielai už tai sumokėsiu, jei kas nors turi know how ir gali padėti man vadovauti šiam procesui, gerai sumokėsiu už konsultacijas ir žinias. Neieškau nemokamų patarimų, vertinu jūsų laiką ir žinias.

Jei kas nors nori dirbti, prašau parašykite man, tai bus pirmasis projektas iš daugelio.

Sveiki - Kenneth

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
Čia pabandykite tai padaryti:

Nuo 4 žingsnio:
Paskutinis etapas yra terminis persitvarkymas, po 30 min. 180 °C temperatūroje gaunama beveik kiekybinė išeiga. Alternatyva dekalino kaip tirpiklio naudojimui šiame etape yra slėginės bombos naudojimas. 2,0 g prieš tai buvusio N-metilimino ištirpinama 15 ml dekalino ir refliuksuojama 2,5 h. Išgarinus tirpiklį sumažintu slėgiu, likutis ekstrahuojamas praskiesta druskos rūgštimi, tirpalas apdorojamas nuspalvinančia anglimi ir gautas rūgštinis tirpalas paverčiamas baziniu. Išlaisvinto produkto, 2-metilamino-2-(o-chlorfenil)-cikloheksanono (ketamino), perkristalizuoto iš pentano eterio, mp yra 92-93 °C. Hidrochlorido mp yra 262-263 °C.

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
paskutinis žingsnis pastangos terminis keistos reakcijos ir ji leidžia tikrai gerą įrangą, kad sintezės jį ir gerų žinių arba jūs tikriausiai tiesiog gaminti šiukšlių

Last edited:

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
dokumentiniame filme hamiltono farmakopėja galite žiūrėtivisą sintezės gyvenimą su paaiškinimais, kas iš tikrųjų vyksta

jei pamatysite vaizdo įrašą, suprasite, kad reikia daug ir kiek daug reikia suprasti prieš atliekant