- Reaction score
- 17
8 g NaBH4 suspenduota šaltoje DCM, lašiniu būdu įpilta 40 ml ledinės acto rūgšties ir tirpalas paliktas maišyti, kol nutrūko visas vandenilio išsiskyrimas.
Kitoje rbf DCM buvo ištirpinta 10 g 5-metoksitriptamino. Į rbf įpilta 8 ml trietilamino, 21,2 g formaldehido bisulfito adukto ir 4A sietų.
Rbf buvo palikta maišyti 10-15 minučių, kad reaguojančios medžiagos susikondensuotų, ir tada lašiniu būdu buvo įpilta anksčiau pagaminto natrio triacetoksiborhidrido.
Tai buvo palikta maišyti maždaug 24 valandas. Reakcija buvo numalšinta lašinant 15 % KOH tirpalą ir, norint gauti produktą, kuris be problemų kristalizavosi, buvo atliktas paprastas aminų apdorojimas. Naudojant natrio triacetoksiborohidridą visada gaunama 90 %+
Kitoje rbf DCM buvo ištirpinta 10 g 5-metoksitriptamino. Į rbf įpilta 8 ml trietilamino, 21,2 g formaldehido bisulfito adukto ir 4A sietų.
Rbf buvo palikta maišyti 10-15 minučių, kad reaguojančios medžiagos susikondensuotų, ir tada lašiniu būdu buvo įpilta anksčiau pagaminto natrio triacetoksiborhidrido.
Tai buvo palikta maišyti maždaug 24 valandas. Reakcija buvo numalšinta lašinant 15 % KOH tirpalą ir, norint gauti produktą, kuris be problemų kristalizavosi, buvo atliktas paprastas aminų apdorojimas. Naudojant natrio triacetoksiborohidridą visada gaunama 90 %+
↑View previous replies…
Norite pasakyti, kad reakcijos žaliava turėtų būti 5-metoksitriptaminas, o ne triptaminas?
- Reaction score
- 161
Ne, jūs to nedarote! Perskaitykite kitą mano komentarą tai visiška nesąmonė! Vietoj to jūs gaminate 5-MeO-DMT, kuris jus išmuša iš vėžių maždaug 50 kartų labiau nei N,N-DMT(dar žinomas kaip DMT).
- Reaction score
- 161
Žinote, kad taip gaunamas 5-MeO-DMT, o ne DMT, tiesa?
Abejoju, ar iš tikrųjų pats išbandėte šią procedūrą, kaip teigiate. NĖRA NĖ KURIAMOS GALIMYBĖS, kad netyčia vietoj jo pasigaminote 5-MeO-DMT ir to nepastebėjote.
Cmon man. DMT reikia triptamino. Kad gautumėte 5-MeO-DMT, naudojate 5-metoksitriptaminą būtent dėl 5-MeO-DMT sudėtyje esančios metoksi grupės...
Abejoju, ar iš tikrųjų pats išbandėte šią procedūrą, kaip teigiate. NĖRA NĖ KURIAMOS GALIMYBĖS, kad netyčia vietoj jo pasigaminote 5-MeO-DMT ir to nepastebėjote.
Cmon man. DMT reikia triptamino. Kad gautumėte 5-MeO-DMT, naudojate 5-metoksitriptaminą būtent dėl 5-MeO-DMT sudėtyje esančios metoksi grupės...
Bro , nusiramink, tu visiškai nesupranti, ką turiu omenyje, kai tavęs klausiu, tai reiškia, kad "šis metodas veikia ne su triptaminu, o su 5-metoksitriptaminu, ar ne?" lygiai taip pat Hamiltonas vaizdo įraše sakė, kad jis naudoja triptaminą, bet aš pamačiau, kad tirpalas buvo ne triptamino spalvos, ir aš pabandžiau šią procedūrą ir ji neveikė, o tu paminėjai tą pačią procedūrą su 5-Metoksitriptaminu." Dabar mums aišku? ar turėčiau tau įrodyti ?!!Neįtarinėk, kai nieko nežinai