- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Gerai, aš dabar padariau daug eksplotacijų ir galiu pasakyti, kad jei kaitinsite kokainą daugiau nei 70 °C, jį sulaužysite. Tačiau jei neviršysite 60 °C, galite gerokai pagreitinti džiūvimą. Pvz., galiu per kelias minutes nuplauti acetonu. Rezultatas bus patogus vartoti. Svarbu tai, kad vis dar acetonu sudrėkintą džiovintų filtrų nuosėdas reikia sudėti į skaldyklę ant kaitinimo plokštės. Toliau vairuokite ir trupinkite kristalus, kol niekas neliks prilipęs prie plaktuvo.
Bandžiau plauti etanoliu 70 °C temperatūroje ir gavau beveik neaktyvų miltelių pavidalo tirpiklį. Taigi, dvi teorijos. Atrodo, kad kokainas ir etanolis, esant aukštesnei nei 70 °C temperatūrai, reaguoja tarpusavyje ir sukuria kažką nemalonaus arba hcl dalis suyra. Kas nors žino, kodėl ? Ar mano produktas galėtų būti supjaustytas cukrumi?
Bandžiau plauti etanoliu 70 °C temperatūroje ir gavau beveik neaktyvų miltelių pavidalo tirpiklį. Taigi, dvi teorijos. Atrodo, kad kokainas ir etanolis, esant aukštesnei nei 70 °C temperatūrai, reaguoja tarpusavyje ir sukuria kažką nemalonaus arba hcl dalis suyra. Kas nors žino, kodėl ? Ar mano produktas galėtų būti supjaustytas cukrumi?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Jei norite pagreitinti džiovinimą, naudokite vakuumą. Jūsų kokainas bus 100 % saugus ir sveikas =) Etanolis ir acetonas labai gerai tirpdo kokaino hidrochloridą.
Jie nėra. Jūs išplaunate savo gryną kokaino HCl ir paliekate šiek tiek priemaišų ant filtro, spėju.
Jie nėra. Jūs išplaunate savo gryną kokaino HCl ir paliekate šiek tiek priemaišų ant filtro, spėju.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 1
užuot kaitinę c ant plokštelės kaitinkite plokštelę tto 70, išimkite ją , neskubėkite įkiškite breakin bbad epizodą , gali nusiskusti galvą užsiauginti barzdą tada įkiškite koksą ant karštos plokštelės