Metamfetamino ir amfetamino sintezės metodų palyginimas

Jordan Belfort

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
60
kodėl Al/Hg nurodyta, kad tik ne daugiau kaip 100 gramų ? tą reakciją galite atlikti iki 200 litrų per laiką..... , o išeiga yra tik 80 procentų, naudojant teisingus santykius, ypač jei nitro naudojate kaip tirpiklį ir metilamino šaltinį, žinoma, jis bus daug geriau sumaišytas, nes iš jūsų reakcijos metilaminas neišvirs, nes jis GERIAU

Jordan Belfort

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
60
Geriau sumaišyti, nes jis sudaro aezotropą su aliejumi ir metanoliu

View previous replies…

Fernandohatescorn

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Sveiki, Leckart meth reakcijos p2p su N-forma atveju rašoma, kad 30-38% yeilds ar įmanoma didesnė yeilds ir kokia procentinė dalis?

jasper

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
6
ar galite sukurti NaBH4 proceso vaizdo įrašą neturiu gerų chemijos žinių, bet labai noriu išmokti šį metodą

Methodman

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Turiu keletą šalutinių klausimų. Kokiais metodais pagaminti geresni įrankiai. Nemanau, kad galutinė molekulė yra ta pati. Tai p2p. I dont. Žinau, su kuo jie dooing. Bet is tiesiog ne tai. Tuščiaviduriai. Pseudo. Niekada nebūčiau praleidęs dienos miegodamas ir. valgydamas. Net beržas buvo kitoks, tada tas hipo kitoks, tada orto. Bet buvo. kažkoks standartas. Tai gana js gerai loafing. Ir masturbuotis. Bet kokios mintys

sumof666

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Jei u pirksite "įrangą", kas yra rinkoje(ir aš spėju, kad Jūs tai darote), manau, kad ne daugiau nei tada
20 % jūsų "įrangos" yra tikroji įranga
Priklausomai nuo to, kaip pardavėjas paprastai rasite tikriausiai kofeino, kreatino.
Kitas veiksnys - kokia rūgštis buvo naudojama amfetamino druskai gaminti. Geriausia, jei jos sulfiuric 6 tada biologinis prieinamumas yra didžiausias, jei buvo naudojamas ortofosforic jo mažiau aviable jūsų ląstelėms. Jei būtų panaudota citrinos rūgštis, galėtumėte naudoti valgomąjį šaukštą, kad pajustumėte kokį nors smūgį.
Taip aš tai matau.
visi metodai, kuriais sukuriama Afreebase molekulė, kaip ji buvo apdorota ir kas buvo panaudota praskiesti jūsų GEAR, priklauso nuo to, kaip ji jus veikia.
Man aiškus amf sulfatas veikia taip pat be metodo įtakos.

sumof666

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Jei u pirksite "įrangą", kas yra rinkoje(ir aš spėju, kad Jūs tai darote), manau, kad ne daugiau nei tada
20 % jūsų "įrangos" yra tikroji įranga
Priklausomai nuo to, kaip pardavėjas paprastai rasite tikriausiai kofeino, kreatino.
Kitas veiksnys - kokia rūgštis buvo naudojama amfetamino druskai gaminti. Geriausia, jei jos sulfiuric 6 tada biologinis prieinamumas yra didžiausias, jei buvo naudojamas ortofosforic jo mažiau aviable jūsų ląstelėms. Jei būtų panaudota citrinos rūgštis, galėtumėte naudoti valgomąjį šaukštą, kad pajustumėte kokį nors smūgį.
Taip aš tai matau.
visi metodai, kuriais sukuriama Afreebase molekulė, kaip ji buvo apdorota ir kas buvo panaudota praskiesti jūsų GEAR, priklauso nuo to, kaip ji jus veikia.
Man aiškus amf sulfatas veikia taip pat be metodo įtakos.