- Reaction score
- 4
Šiuolaikinė, didelės išeigos MDMA sintezė naudojant turimas pigias pradines medžiagas. Išvesta patyrusio slaptojo chemiko, užrašyta noob'o.
Kadangi šios sintezės neišbandžiau ir esu gana nepatyręs, norėčiau sužinoti jūsų, vaikinai, mintis. Išbandykite ir pabandykite:
(Aš nesugalvojau šios tvarkos, neprisiimu nei nuopelnų, nei atsakomybės)
Ši sintezė buvo paimta iš Hamiltono Moriso podkasto epizodo "chemijos studijos kalėjime".
Jei nesate susipažinę su Hamiltono darbais, negaliu nieko kito padaryti, kaip tik jį rekomenduoti.
Kaip sakoma pavadinime, apklaustas slaptas chemikas daugiau nei dešimtmetį praleido kalėjime, kur studijavo ir tobulino MDMA, 2C-B ir meskalino sintezę. Išėjęs iš kalėjimo jis labai sėkmingai išbandė savo metodus.
Tai buvo laisvas interviu, todėl jis nepaminėjo visų detalių, bet štai ką pavyko surinkti.
Sintezė:
Pradinė medžiaga yra helionalas: pigus, prieinamas ir neprižiūrimas.
Apžvalga: (Hoffmanas) -> MDMA
1): Oksidacija, kad susidarytų angl. rūgštis
(helionalas yra nereaktyvus, tipiški oksidantai neveikia)
Oksidacija dimetoksidiksojranu, pagamintu iš oksono (kalio peroksimonosulfato), H2O, acetono
2): Imido susidarymas
naudojant karbamidą 160 laipsnių temperatūroje (75 %)
Šalutinis produktas: amoniakas ir pradinė medžiaga => regeneracija (90 % išeiga)
sudėtinga be rūgštinio katalizatoriaus (10 %): HCl per stiprus (50%), gerai tinka fosforo rūgštis, 1 lašas/2 g karboksirūgšties
(matyt, tai patentuotas metodas)
3): Hoffmano pertvarkymas su balikliu
1: amido chlorinimas: švelniai, baliklis yra trapus -> žema temperatūra, bazės perteklius, lašinti baliklį per 1 val.
amidas ištirps, jei pakankamai šalta: susidarys nuosėdos
2: 60 laipsnių temperatūra. 4 val.
Po 1 val. neutralizuokite bazę, izocianatas sudaro iminą
Ar yra kokių nors problemų, susijusių su šia tvarka?
Ką manote? Prašau mane pataisyti, jei kur nors padariau kokią nors kvailą pradedančiojo klaidą (labai tikėtina)
Jis taip pat kalbėjo apie meskalino ir 2C-B gamybą. Galiu juos užrašyti, jei tai įdomu.
Kadangi šios sintezės neišbandžiau ir esu gana nepatyręs, norėčiau sužinoti jūsų, vaikinai, mintis. Išbandykite ir pabandykite:
(Aš nesugalvojau šios tvarkos, neprisiimu nei nuopelnų, nei atsakomybės)
Ši sintezė buvo paimta iš Hamiltono Moriso podkasto epizodo "chemijos studijos kalėjime".
Jei nesate susipažinę su Hamiltono darbais, negaliu nieko kito padaryti, kaip tik jį rekomenduoti.
Kaip sakoma pavadinime, apklaustas slaptas chemikas daugiau nei dešimtmetį praleido kalėjime, kur studijavo ir tobulino MDMA, 2C-B ir meskalino sintezę. Išėjęs iš kalėjimo jis labai sėkmingai išbandė savo metodus.
Tai buvo laisvas interviu, todėl jis nepaminėjo visų detalių, bet štai ką pavyko surinkti.
Sintezė:
Pradinė medžiaga yra helionalas: pigus, prieinamas ir neprižiūrimas.
Apžvalga: (Hoffmanas) -> MDMA
1): Oksidacija, kad susidarytų angl. rūgštis
(helionalas yra nereaktyvus, tipiški oksidantai neveikia)
Oksidacija dimetoksidiksojranu, pagamintu iš oksono (kalio peroksimonosulfato), H2O, acetono
2): Imido susidarymas
naudojant karbamidą 160 laipsnių temperatūroje (75 %)
Šalutinis produktas: amoniakas ir pradinė medžiaga => regeneracija (90 % išeiga)
sudėtinga be rūgštinio katalizatoriaus (10 %): HCl per stiprus (50%), gerai tinka fosforo rūgštis, 1 lašas/2 g karboksirūgšties
(matyt, tai patentuotas metodas)
3): Hoffmano pertvarkymas su balikliu
1: amido chlorinimas: švelniai, baliklis yra trapus -> žema temperatūra, bazės perteklius, lašinti baliklį per 1 val.
amidas ištirps, jei pakankamai šalta: susidarys nuosėdos
2: 60 laipsnių temperatūra. 4 val.
Po 1 val. neutralizuokite bazę, izocianatas sudaro iminą
Ar yra kokių nors problemų, susijusių su šia tvarka?
Ką manote? Prašau mane pataisyti, jei kur nors padariau kokią nors kvailą pradedančiojo klaidą (labai tikėtina)
Jis taip pat kalbėjo apie meskalino ir 2C-B gamybą. Galiu juos užrašyti, jei tai įdomu.