- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
Vykdydamas MDA heliono + hidroksilamino sintezę pasiekiu 60 % išeigą. Geriausias būdas gaminti dideliais kiekiais.
- Reaction score
- 0
Nėra nė velnio įmanoma, kad jūs ar kas nors kitas gautumėte 60 % bendrą išeigą pagal visą šią schemą nuo heliono iki MDA. Ši vieta yra šūdas. Galiu teikti konsultacijas ir norėčiau tai daryti už tinkamą kainą. Galbūt koks nors modas gali padėti man padėti šiems pasiklydusiems bičiuliams.
- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
- By HIT MONKEY
-
23 Mar
Sveiki draugai. Turiu klausimą
1. Paskutiniame etape naudojate kristalizacijos metodą su HCl dujų srautu. Ar tai teisinga, ar jis sudega?
2. Amidas.
100 g aldoksimo sumaišoma su 300 ml ksileno ir 2 g nikelio acetato, pridedama ir refliuksuojama 5 valandas. Išdistiliuojama apie 100 ml ksileno ir leidžiama mišiniui atvėsti. Amidas maždaug 70. Gramai atskiriami, filtruojami ir džiovinami. Galima perkristalizuoti ksilenu.
=Kiek šilumos galite atiduoti?
3. Aldoksimas.
Jei aldoksimas nesukietėja Įpilkite daugiau hidroksilamino ir bazės.
Kiek hidroksilamino ir bazės reikia pridėti?
ačiū
1. Paskutiniame etape naudojate kristalizacijos metodą su HCl dujų srautu. Ar tai teisinga, ar jis sudega?
2. Amidas.
100 g aldoksimo sumaišoma su 300 ml ksileno ir 2 g nikelio acetato, pridedama ir refliuksuojama 5 valandas. Išdistiliuojama apie 100 ml ksileno ir leidžiama mišiniui atvėsti. Amidas maždaug 70. Gramai atskiriami, filtruojami ir džiovinami. Galima perkristalizuoti ksilenu.
=Kiek šilumos galite atiduoti?
3. Aldoksimas.
Jei aldoksimas nesukietėja Įpilkite daugiau hidroksilamino ir bazės.
Kiek hidroksilamino ir bazės reikia pridėti?
ačiū
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
- By HIT MONKEY
Labas draugas, ką naudojate?
Koks metodas naudojamas MDA sintetinti?
Gal galėtumėte papasakoti? apie sintezės procesą ir išsamią informaciją apie jūsų chemines medžiagas
Koks metodas naudojamas MDA sintetinti?
Gal galėtumėte papasakoti? apie sintezės procesą ir išsamią informaciją apie jūsų chemines medžiagas
- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
Taip, man pavyko. Tai geriausias būdas tai daryti dideliu mastu. Paprastas ir veiksmingas. Nedaug lengvai prieinamos įrangos ir reikmenų.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
- By HIT MONKEY
-
25 Mar
Sveiki, drauge, turiu klausimą.
Paskutiniame žingsnyje jūs tiesiog naudojate
(NaOH) tuo atveju, jei jis kristalizuotųsi, tiesa?
O .PH vertė turėtų būti 7,5, tiesa?
Aš nelabai išmanau apie chemiją.
Jei prisipažinsiu, tai kad nežinau. Ką reikia daryti pridėjus medžiagos (NaOH), kad gautume MDA? Noriu paklausti, ar galite man pasakyti?
Paskutiniame žingsnyje jūs tiesiog naudojate
(NaOH) tuo atveju, jei jis kristalizuotųsi, tiesa?
O .PH vertė turėtų būti 7,5, tiesa?
Aš nelabai išmanau apie chemiją.
Jei prisipažinsiu, tai kad nežinau. Ką reikia daryti pridėjus medžiagos (NaOH), kad gautume MDA? Noriu paklausti, ar galite man pasakyti?
- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30