todėl šiandien antrasis bandymas.
Vėl problemos su p2np.
Jis visiškai ištirpo , bet paskui, kai palikau jį kambario temperatūroje, jis vėl tapo purus.
Įdėjau GAA, maišiau ant karštos plokštelės, bet nelabai pavyko (GAA yra bjauraus kvapo, kuris labai skverbiasi ir ilgai išlieka).
Amalgama buvo gera, bet padariau didelę klaidą! Po skalavimo uždėjau ant kolbos kamštį, kad į ją nepatektų deguonis ( buvau apsivilkęs lietpaltį
, kitas pirštines), tada uždėjau kamštį, šūdas vos nesprogo, išsiskyrė didelis slėgis ir aukšta temperatūra. ( buvau nesaugus įdėti p2np, nes jis buvo labai karštas), todėl įdėjau jį sekundę į šalto vandens vonią, kad šiek tiek atvėstų.
Tada įdėjau muskuso p2np, bet jokios imediatly sąveikos. tik po intensyvaus kratymo temperatūra pakilo, iš viso praleidau kokią valandą kratydamas, kad karšta atvėstų, jei norėčiau, vis dar kratyčiau ir aušinčiau. (liko daug aliuminio). spėju, kad nepastebėjau, kada reikia dėti p2np į amalgamą.
Įdėjau alkio tirpalo ir "vieną kartą pamaišiau", prasidėjo audringa reakcija (daug burbuliukų),
po 30 min. vis dar formavosi viršutinis sluoksnis, todėl maišiau 3 kartus.
Paėmiau 3 švirkštus, (neramu, jei pagalvoju apie Hg).
Dabar esu su pižama ir nenoriu žiūrėti ( garai mano patogioje pižamoje, o paskui einu miegoti su ja ....).
Klausimai:
-Ar normalu, kad ekstremaliai pakyla temperatūra (nuo amalgamos)?
-Jei pridėčiau p2np, temperatūra labiau pakiltų dėl sąveikos su amalgama ? / ar tai nesusiję su šiluma ? (pridėjus p2np)
- Vis dar neramu dėl Hg garų. iš viso įkvėpiau ne daugiau kaip 5 kartus ( garų, arba kambaryje / daržinėje, kur vis dar buvo garų),
ar kas nors gali man duoti kokių nors numerių ar informacijos, kad nusiraminčiau? ( žinau, kad geriausia būtų nenaudoti Hg, bet tai ne išeitis, nes išleidau tiek daug pinigų šiam įrenginiui ir (arba) metodui (turėjau viską nusipirkti).
Sveiki