Įdėjau P2P į apvalaus dugno kolbas 2, kaklelio atkūrimo lenkimas kaklelyje pritvirtintas prie kondensatoriaus pusės kaklelio guminis kamštis su skyle viduryje stiklinis vamzdelis igies ten iki dubenėlio mano šaltinis jei garų slėgio viryklės naudoju distiliuoti garais meth Fb
stiklinį vamzdelį, kuris pumpuoja garus į kolbą, įdėjau į P2P jis tikrai turėtų stumti ckeab FB ir vandenį per atkūrimo lenkimą žemyn kondensatoriumi į priėmimo kolbą gavau tik mažytį, bet jei aliejus stumiamas per likusią dalį buvo vanduo. Dubenėlyje turiu tai miltelių pavidalo medžiaga sumaišyta su vandeniu ir bug rudos spalvos dėmė dugne taip pat oh jei P2 po nwaa 2,5 aš padariau 20 Navi kyšio plovimų aš norėčiau 25% pabandyti pakelti oh iki 7= oh nepajudėjo. Ar gali J naudoti ph 2,5 p2p metui gaminti su btc sintezės vidutinio masto metilaminre ir natrio borohidridu
Be to, kai atliekate hidrolizę, jei bmk į P2P su fosforo rūgštimi .neįmanoma įkaitinti iki 130celcuis nesudeginant produkto turiu 10litrų kolbą su 600mm Liebigo kondensatoriumi ir kai jūs einate į 130garų slėgis yra tiesiai ties per daug, jei kondensatorius 110us pusę kelio, kurį aš refliuksavau 6val.