Turiu būti sąžiningas ir mėgstu būti aiškus.
Tiesa ta, kad nemanau, jog būtų sąžininga nemokamai dalytis kiekvienu patobulinimu, pakeitimu ar metodu (ką dažnai dariau noriai).
Taip yra dėl paprastos ir logiškos priežasties: kiekvienas patobulinimas ar pakeitimas, bent jau mano atveju, yra nemaža laiko, pinigų ir pastangų investicija.
Aš nesidaliju procedūromis ar dokumentais, kuriuos radau (tai vertinu iš tų, kurie tai daro, ir nekritikuoju to, priešingai).
Šiuo atveju tai, kuo dalijamasi, yra galutinis sunkaus darbo rezultatas, ir manau, kad laisvai visiems prieinama informacija nuvertina ir iškraipo šį darbą.
Privačiai galėčiau dalytis informacija su tais, kurie man padėjo ir padeda, ir su žmonėmis, kurie taip pat skelbia kai kuriuos savo darbus, bet ne viešai.
Šiaip ar taip, niekas negali sakyti, kad neatsakiau į klausimą apie procedūras, kurias paskelbiau tiek privačiai, tiek viešai. Vienas dalykas neatmeta kito.
Panašiai sakyčiau ir aš, kad visos svarbios arba pagrindinės procedūros yra paskelbtos forume, ir kiekvienas norintis galėtų jas atlikti be jokio kito reikalo. Tiesą sakant, daugelį jų esu atlikęs pats.
Kaip visada sakau, tai yra mano asmeninė nuomonė, ir kiekvienas yra laisvas manyti kitaip ir be jokių problemų daryti tai, ką nori ar kuo tiki.
Netgi galvojant apie lengvą ir akivaizdžią mintį, kad esu savanaudis ir darau tai tik dėl pinigų / verslo ir t. t., nors jei tokia būtų tikrovė, užtikrinu jus, kad jau seniai būčiau nustojęs tai daryti.
Pasinaudodamas situacija, turiu gyvų patarimų "žingsnis po žingsnio" paslaugą, kurioje pateikiu visas detales, patobulinimus ir t. t. ;-) (tarsi to nedaryčiau, tiesa? hahah)
ir, beje, jos kaina yra gerokai mažesnė už jos vertę pogrindžio sąnaudomis Europoje, bent jau jei pavyksta rasti tokią paslaugą, o tai, manau, yra sunkiausia.
Dabar, žvelgdamas į tai retrospektyviai, sąžiningai, būčiau sumokėjęs beveik bet kokią kainą, kad turėčiau prieigą prie kažko panašaus. Akivaizdu, kad daug ko išmokau, ir to iš manęs niekas negali atimti. Tačiau visas laikas, pastangos ir pinigai, kuriuos būčiau sutaupęs, sakyčiau, būtų beveik nesuskaičiuojami.
Mano nuomonė gali patikti daugiau ar mažiau, tačiau ji yra visiškai nuosekli, nuoširdi ir sveiko proto. Be to, aš ir toliau rašau, reiškiu nuomonę, duodu patarimų ir atsakau į klausimus - tai ne problema. Manau, kad ji buvo gerai suprasta. Asmeniškai aš vertinu viską, ką darote.