- Reaction score
- 18
Sveiki, neseniai išbandžiau metamfetamino rekristalizavimo metodą, kuris, matyt, veikia gana gerai.
Jį radau viename forume.
Procedūra:
Įdėkite metamfetamino į indą ir maždaug 1 -2 cm virš metamfetamino lygio įpilkite acetono (jei įmanoma, bevandenio).
Kaitinkite, kol užvirs, tada įpilkite alkoholio (aš naudojau IPA), kol metamfetaminas visiškai (arba beveik) ištirps.
Nuimkite nuo šilumos šaltinio, uždenkite aliuminio folijos sluoksniu, tada maistinės plėvelės sluoksniu ir 1 val. atvėsinkite vėsioje vandens vonelėje.
Dar 1 val. indą įdėkite į šaldytuvą, o po to 24 val. į šaldiklį.
Asmeniškai aš sustoju ties šaldytuvu, nes naudoju nedidelius metamfetamino kiekius ir nepastebėjau jokių papildomų rezultatų po 24 val. šaldiklyje...
Štai ir viskas, baigę turėtumėte rasti mažų kristalinio metamfetamino adatėlių!
Išversta su www.DeepL.com/Translator (nemokama versija)
Jį radau viename forume.
Procedūra:
Įdėkite metamfetamino į indą ir maždaug 1 -2 cm virš metamfetamino lygio įpilkite acetono (jei įmanoma, bevandenio).
Kaitinkite, kol užvirs, tada įpilkite alkoholio (aš naudojau IPA), kol metamfetaminas visiškai (arba beveik) ištirps.
Nuimkite nuo šilumos šaltinio, uždenkite aliuminio folijos sluoksniu, tada maistinės plėvelės sluoksniu ir 1 val. atvėsinkite vėsioje vandens vonelėje.
Dar 1 val. indą įdėkite į šaldytuvą, o po to 24 val. į šaldiklį.
Asmeniškai aš sustoju ties šaldytuvu, nes naudoju nedidelius metamfetamino kiekius ir nepastebėjau jokių papildomų rezultatų po 24 val. šaldiklyje...
Štai ir viskas, baigę turėtumėte rasti mažų kristalinio metamfetamino adatėlių!
Išversta su www.DeepL.com/Translator (nemokama versija)