- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Sveiki, glitchy, aš esu super domina disertacijos kuo geriau saugiau ir naujesnis, tuo labiau pradėjau link supratimo blogiau nei vienas; kuris vis dar reguliariai žiūri televizorių. Suteik man pm nesu tikras, ką turite prieigą prie aš esu labai linkęs į hxe arba oxo pce kombainai. Ir aš taip pat esu mums. Aš studijavo chemiją, augalai grybai, nes aš buvau 12, ya aš žinau beveik kiekvieną fn augalų <~ mano vardas aš cnt vairuoti savo automobilį be antrosios rankos identifikuoti kiekvieną medžio krūmas galvoju apie mano apoc kolekcijas, kuris primena man, kad aš turiu eiti padaryti 10 mylių pėsčiomis krūva šūdas. (Mano akys tiesiogine prasme juda per augalų linijas) ir taip jūs galite žvejoti mane, jei u kada nors susidūrė su manimi. Einu žiūrėdamas žemyn ir link kitos augalų eilės. Taigi mano susidomėjimas yra natūralus ir labai agresyvus. Thx ir goodluck tikiuosi, kad netrukus gausiu žinutę.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 34
Damn, plant guy, sounds a lot like me.
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"