- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
Manote, kad jums reikia tik silpnosios bazės Amonio acetatas, cikloheksilaminas ir n-butilas gali klysti, bet visada galite pabandyti
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
- By Rabidreject
Ya amonio acetatas bus tas, kurį aš manyčiau....
Aš ketinu rinktis 3,4,5-triMEOba prieš 2,5-di. Vien dėl to, kad reaguodamas su nitrometanu ir tu esi pakeliui į meskaliną, ir dar aš tada vis tiek galiu pabandyti panaudoti nitrometaną ir 3,4,5-TMA gamybai.
Noriu kada nors pasigaminti 2c-b, bet bromavimas apskritai mane gąsdina - turiu 1 kubinį centimetrą, kurį nusipirkau prieš daugelį metų ir kuris laikomas buteliuke, kuriame jis buvo, bet dujų naudojimas skamba dar baisiau!!
Ar nėra būdo ką nors bromuoti nenaudojant elementaraus bromo?
Aš ketinu rinktis 3,4,5-triMEOba prieš 2,5-di. Vien dėl to, kad reaguodamas su nitrometanu ir tu esi pakeliui į meskaliną, ir dar aš tada vis tiek galiu pabandyti panaudoti nitrometaną ir 3,4,5-TMA gamybai.
Noriu kada nors pasigaminti 2c-b, bet bromavimas apskritai mane gąsdina - turiu 1 kubinį centimetrą, kurį nusipirkau prieš daugelį metų ir kuris laikomas buteliuke, kuriame jis buvo, bet dujų naudojimas skamba dar baisiau!!
Ar nėra būdo ką nors bromuoti nenaudojant elementaraus bromo?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 6
Taip, Rabidreject, bromavimas nebėra problema. Pasiimkite šiek tiek NBS (N-bromsukcinimido). Tačiau jums reikia turėti pagamintą švarų 2c-h Hcl arba 2c-h oksalatą. Tačiau tai nėra taip sudėtinga.
Dabar yra netoksiška ir saugi 2c-b sintezė, kurią galite pasidaryti namuose. NaBH4 + Cu(II)Cl redukcija ir NBS bromavimas. Iš tikrųjų tai gerai veikia net ir didesnius kiekius.
Galiausiai kada nors nukopijuosiu/įdėsiu savo 2c-b aprašymą.
Dabar yra netoksiška ir saugi 2c-b sintezė, kurią galite pasidaryti namuose. NaBH4 + Cu(II)Cl redukcija ir NBS bromavimas. Iš tikrųjų tai gerai veikia net ir didesnius kiekius.
Galiausiai kada nors nukopijuosiu/įdėsiu savo 2c-b aprašymą.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
Šio pranešimo reikšmė ką tik išryškėjo. Didžiulė padėka už kelis paprastus žodžius! Haha