25B-NBOME sintezė iš benzaldehidų su nitrometanu

Sue

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Spėju, kad kalbu tik pats su savimi, bet atrodo, kad būtų paprasčiau redukuoti nitrostireną tiesiai į 2,5 MO-PEA naudojant Zn ir HCl...

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Ne, negalite praleisti nė vieno žingsnio, gavę neskanią medžiagą ar praradę išeigą. Acto rūgštis su cinku bevandenėmis sąlygomis gali veikti geriau. Jei tik nevartojate bevandenės HCl rūgšties.

Sue

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Ačiū, kad teks pabandyti vietoj hidrochlorido naudoti rūgštinę rūgštį ir pažiūrėti, kaip tai veikia...

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Jūs visai nesusikalbate su savimi. Man tai labai įdomus straipsnis, kurį renkuosi išbandyti. Man patinka idėja turėti tokį galingą psichodeliką! Niekada nesielgčiau su juo neatsakingai ir nebandyčiau jo pateikti kaip rūgšties - būtent tai, mano nuomone, sugriovė šiuos narkotikus. Tai pakeitė žmonių požiūrį į nbomus, kai žmonės pradėjo mirti, nes spauda nori tik pikantiškos istorijos!
Aš asmeniškai VISADA juos dozavau atsakingai ir laikiau juos gerais psichodelikais! Be to, turint 2cb pirmiausia būtų gražu, pripažinkime. Galbūt teks nusipirkti 1/2 kg 2,5-dmo benzaldehido. (Tiesiogine prasme, nes nerandu nė vieno, kuriuo pasitikėčiau, kad parduotų man mažiau!) Su 2,5-dmo benzaldehidu galima pasigaminti labai daug skirtingų dalykų, todėl, nors galutinį produktą, kurio noriu, galima pasigaminti daugiau kartų, nei nusipirkus triptamino, faktas tas, kad su triptaminu galima pasigaminti ne tiek daug dalykų, kurie mane domina, kiek fenetilaminai - dėl tolerancijos priežasčių man labiau patinka psichodeliniai fenetilaminai, o ne triptaminai (apskritai - yra keletas išskirtinių).
Turiu mylėti alibabą...

Sue

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Pabandykite perskaityti, gal tai jus sudomins?
SUPERPOTENTINIŲ SEROTONINO LIGANDŲ N-(HALOGENINTŲ) BENZILO ANALOGŲ SINTEZĖ
J. Chil. Chem. Soc., 59, Nr. 3 (2014)

2003 m. atlikus preliminarius tyrimus buvo padaryta išvada, kad N-2-
metoksibenzilo pakeitimas ne tik feniletilaminų, bet ir
fenilizopropilaminai, triptaminai ir 3-(2-aminoetil)-(1H,3H)
chinazolino-2,4-dionus, susijusius su tipišku 5-HT2 receptorių antagonistu
ketanserinu, lemia ypač didelį giminingumą 5-HT2A receptoriams5.

Visi mano pažįstami mėgsta 25I, o ne 25B ir 25C, tai puikus psichodelikas ir lengvai veikiantis protą...

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
manau, kad galėjau girdėti apie šį dokumentą, pažiūrėsiu....

žinau, kad šiuo metu chemija praktine prasme yra gerokai virš mano galvos.

Vis dar bandau sumažinti 3,4,5-TMONS, kurį padariau, iki atitinkamo PEA. Vieną kartą tai pavyko padaryti NaBH4/CuCl2 metodu, bet dar nepakankamai, kad galėčiau naudoti. Šiuo metu savo mėginių kolekcijoje turiu keletą skirtingų nitrostirenų/nitropropenų, todėl nusprendžiau, kad dirbsiu su tuo, kurio turiu daugiausiai, kol pavyks!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Taip. Gali užtrukti dar metus tho 😂

tripeep

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Man sunku gauti 2-metoksibenzaldehido 4 žingsniui, ar galima jį pakeisti 4-metoksibenzaldehidu, ar yra rekomendacija dėl kito junginio?

tripeep

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
@WillD Sveiki, pone, man sunku gauti 2-metoksibenzaldehido 4 žingsniui, ar galima jį pakeisti 4-metoksibenzaldehidu, ar yra rekomendacijų dėl kito junginio?