Ilgai galvojau, kaip teisingai ir objektyviai aprašyti mūsų verslo bendradarbiavimą, bet paskui nusprendžiau, kad geriau mažiau ir savarankiškai.
Žvelgdamas į ateitį, pasakysiu, kad kiekvieną centą verta vesti už rankos nuo A iki Z.
Anksčiau buvau pasitelkęs kitą žmogų, kad šis mokytų metamfetamino sintezės, ir tai buvo košmaras. Reagento, laiko, nervų praradimas. Nesu chemikas, turėjau poros metų patirtį su efedrinu, bet tai viskas.
Kai kreipiausi į jį, jis man viską išsamiai paaiškino, atsakė į visus mano kvailus klausimus, net ir nesusijusius su šiuo procesu. Užpildėme depozitą, jis kantriai laukė, davė man laiko surinkti viską, ko man reikėjo, ir mes pradėjome. Jis dalyvavo kiekviename žingsnyje, visada gilinosi, kas konkrečiai buvo daroma, ir patarė, kokių yra alternatyvų. Net ir tada, kai susipainiojome, jis ištraukė mus už rankos ir paaiškino. Iškart pajunti, kad jis visa tai darė praktiškai ir išmano, o ne tik teoriją. Parodo, kaip lengviau tai padaryti realiomis sąlygomis. Po to vis dar kreipiausi į jį patarimo, visada pasiūlydavo ką nors, kas mūsų sandoriui nebūdavo aktualu.
Apskritai, absoliučiai rekomenduoju! Puikus vaikinas ir puikus aptarnavimas.
Dar kartą ačiū.
P.S. Atsiprašau už mano anglų kalbą, visa tai vertėjas