Jā, nevēlaties, lai kristalizētos, vienmēr ir fucked up.Must ir IPA vai var būt etanolu, metanolu vai citu alco.This divi pēdējie attēli izskatās patiešām noce Jūs iztvaicēt šo vai ļaut slēgta
Jo 500 g kravas reti kad ir paredzētas pašu lietošanai, un kristāli šķiet tīrāki nekā pulveris vai sasmalcināti mazie krampji, jo kā mazumtirgotājs jūs varētu tur kaut ko iejaukt, lai izstieptu.
Kāda metode ir laba, lai iztvaicētu, ja sajauc HCL ar ūdeni. ja iespējams, vai maz vārīt līdz 70-80 grādiem, vai tas var sabojāt produktu vai būs mazāka iznākuma?
Es gribu izmēģināt šo, un tagad man ir daudz, lai iztvaicētu būs ilgs mūžīgi. pirms es izmantoju koncentrētu HCl pat bez acetona vienmēr nāk labi. tagad es nezinu, kā iztvaicēt ātri.
ja jūs pārāk ātri dosiet hcl, tad jūs sāksiet pārkarsēt 4mmc frībāzi un jūs sāksiet smēķēt mefedronu un sāksiet ražot piemaisījumus, piemēram, izo mefedronu pirizīnu. Tad jūs zaudējat daudz kvalitātes un efektivitātes. Ir dažādas metodes, eksperimentējiet paši un redziet, kas jums būs vislabākais.
HCl 1:10 Aceton.
Reade tēma. Tur ir viss, ko jūs jautājat. Forumā ir recepte ar DCM ar kristalizāciju ūdens slānī un recepte ar benzolu vai toluolu un kristalizāciju no eļļas slāņa.