Mans jaunais veids, kā izgatavoti kristāli tagad tie ir fucking grūti un ir ļoti grūti crash ar kredītkarti, un tie ir īsti liels ✓ ✓
Tagad tie aug ir 1 diena
What´s the point of crystals and not leave it in the hydrochloride form? Es nedomāju, ka kristālu var šņaukt.
Vai jūs varat man to izskaidrot, paldies!!!
Šeit ir fotoattēls ar 4MMC ūdenī, kas uzsildīts līdz piesātinājumam 95 grādu temperatūrā katliņā, pēc tam ievietots izolētā dzesētājā, kuram kā vanna pievienots verdošs ūdens.
Dzesētājs ir aizvērts un pārklāts ar guļammaisu. Atvērts pēc 24 stundām.
Ja šķīdums ir tīrs, iegūst 0,8-1,2 cm platus kristālus.
Pakāpeniskās atdzesēšanas metode darbojas tāpat kā visas pārējās. Zemākā temperatūrā 4mmc šķīdība samazinās, un kristāls sāk augt. Jo lēnāk mainās temperatūra, jo lielāks aug kristāls.
Viens no trūkumiem ir tas, ka pat pēc kristalizācijas beigām daļa 4mmc paliek ūdenī. Tāpēc labāk ir izmantot divus šķīdinātājus.
Liela procentuālā daļa ūdens un mazāka procentuālā daļa šķīdinātāja radīs ideālus kristālus, un šķīdinātājs aizturēs un saglabās pārējo produkta daļu vēlākai ekstrakcijai.
Rentgena staru difrakcijas modelis padarītu to pārliecinošāku (neesmu redzējis šādus 4MMC kopš 2010. gada, tāpēc zinu, ka tie var būt kā tādi, bet es personīgi nekad tos neesmu ieguvis). P.S. Man nav nekādas faktiskas kompetences XRD datu interpretēšanā...