I
Piekrītu, dabiskās variācijas ir iespējamas, bet neesmu redzējis balto vai dzelteno pietiekami daudz, lai varētu izveidot stingru viedokli, un man nav svešs tas, ko apgalvo Dragonrevolt. Es nesaprotu lietas pārdevēji saka, varbūt viņš ( jūs) var palīdzēt citiem, piemēram, izdomāt to. Man ir piedāvāts "jauns" dzeltens adb-b, par kuru teica, ka tas ražo spēcīgāku galaproduktu. Es jūtu, ka man ir atļauts jautāt, kas ir atšķirīgais jaunais galaprodukts, bet tas it kā ir spēcīgāks, lai gan tas pats, galaprodukts. Es uzstāju uz kādu skaidrojumu, iespējams, optisko, hirālu kādu izolēta izomēra formu, izslēdzu hipotēzi, ka tas būtu 5Br atvasinājums, tomēr viņi apliecina, ka tas ir tas pats, tāpēc tiešām tiek virzīts kaut kas spokains, ja vien mēs nepieņemam, ka viens ir mazāk tīrs par otru, vai varbūt otrs ir tīrāks par mazāk tīro veidu. Vai arī nav tieši otrādi? Uzrādot bagātīgo pierādījumu trūkumu, esmu spiests atzīt sevi par vainīgu otrās pakāpes pilnīgā apjukumā. Līdzīgas vieglprātīgas runas par jaunu, labāku pmk etilglicidāta pulveri (ne vaskveida/eļļas) rada aizdomas un drīz vien kļūst par interesi un varbūt aizdomās turamo vai līdzzinātāju, bet tas nav oficiāli. Tas pats CAS un atšķirīgs sasalšanas punkts? Tas prasa paskaidrojumu. Var tikai secināt, ka vai nu falsifikatori tagad netiek pievienoti, vai arī piemaisījumi tagad ir pienācīgi atdalīti. Nepamatoti apgalvojumi un pierādījumi, kas nav pamatoti, vājina izmeklēšanu, un, tā kā nav nekādu papildu pavedienu, lieta ir atdzisusi. Dragonrevolt, kā jūs atbildīgi izskaidrojat atšķirību starp dzelteno un balto adb-b vai ar adb-b saistītajām vielām vai šajā diskusijā aprakstītajiem notikumiem? Noteikti kāds būs ieinteresēts jūsu biznesā, ja parādīsiet, ka piedāvājat ko vairāk par trāpīgiem, bet tukšiem vārdiem. Un es nesaku, ka ārpus krāsas ir vai nav atšķirības. Es būtu nopietni un pozitīvi pārsteigts, ja kārtīgs, detalizēts un metodoloģiski pamatots skaidrojums izgaismotu.