- Reaction score
- 45
Izgatavota 2. partija, kvalitāte ir visaugstākā līmenī, testētāji deva tai priekšroku salīdzinājumā ar apritē esošajām mdma tabletēm.
Tomēr viena problēma ir tā, ka tika izmantoti 50 g 52190 un iegūti tikai 7 g galaprodukta. Iespējams, ka dcm šķīdumā izmantojām metilamīna hcl, kas sajaukts ar nātrija hidroksīdu, iespējams, izdalās pārāk daudz metilamīna gāzes. 40 % metilamīna šķīdums vēl ir ceļā, tāpēc iznākums līdz tam laikam varētu uzlaboties. Ekstrakciju no ūdens slāņa arī neesmu veicis, tāpēc tas arī izskaidro šo problēmu. Vai magnētiskā maisītāja izmantošana arī novestu pie sliktākas produkcijas?
Rediģēšana: Es arī beidzu pievienot HCl tieši DCM ar brīvās bāzes šķīdumu pēc žāvēšanas ar nātrija sulfātu. Vai DCM vajadzētu iztvaicēt ar vakuumu un pēc tam pievienot HCl ar acetonu, kā tas novedīs pie atšķirīga rezultāta, salīdzinot ar metodi, ko darīju līdz šim?
Vēl mani interesē, kā jūs veicat slāņu atdalīšanu ar spaiņiem? Es saprotu, ka ar mazāku daudzumu to var izdarīt ar dalāmo piltuvi, bet ar spaiņiem to izdarīt pareizi šķiet sarežģītāk.