- Reaction score
- 2
Mana ideja:
1. Izšķīdiniet savu zāļu daudzumu sausā metanolā (vai līdzīgā šķīdinātājā), kas ir vienāds ar 5 % vai mazāk no jūsu nesošā substrāta svara.
2. Izlīdziniet savu substrātu un vienmērīgi uzklājiet šķīdumu ar pilienu, šļirci vai smidzinātāju(ja to var izdarīt droši).
3. Izmaisiet savu materiālu ar karoti un žāvējiet istabas temperatūrā, laiku pa laikam samaisot.
4. Kad ir sausa, sajauciet savu stuffu ar miezeri vai blenderi, tam nevajadzētu būt lielākam par pusi, nedariet to lielākās partijās.
Gatavs. kāds ir jūsu viedoklis?
1. Izšķīdiniet savu zāļu daudzumu sausā metanolā (vai līdzīgā šķīdinātājā), kas ir vienāds ar 5 % vai mazāk no jūsu nesošā substrāta svara.
2. Izlīdziniet savu substrātu un vienmērīgi uzklājiet šķīdumu ar pilienu, šļirci vai smidzinātāju(ja to var izdarīt droši).
3. Izmaisiet savu materiālu ar karoti un žāvējiet istabas temperatūrā, laiku pa laikam samaisot.
4. Kad ir sausa, sajauciet savu stuffu ar miezeri vai blenderi, tam nevajadzētu būt lielākam par pusi, nedariet to lielākās partijās.
Gatavs. kāds ir jūsu viedoklis?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
Vai tas ir veids, kā jūs sagrieztu 100 % alprazolāmu, lai katra tablete saņemtu vienmērīgu daudzumu es gribu nodrošināt 2/3 mg vienā tabletē vai jūs varat man pateikt precīzus soļus un nepieciešamo aprīkojumu, un vai tas darbosies xtc/alprazolāma/fentanal......piedāvājiet detalizētus soļus vēl 1 reizi.
# kaitējuma samazināšana
# kaitējuma samazināšana
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
Vai ar līdzīgu rokasgrāmatu: šķīdinātājā izšķīdināja nitazolu ar manitolu, ļoti labi samaisīja un lika uz +60C krāsni, lai iztvaicētu, bet i neiztvaicējas, pēc 24 h krāsnī tas kļuva divos slāņos - oranžs šķidrums virspusē un pulveri apakšā. Ko darīt ar šo slāni? vienkārši izsūknēt ar šļūteni? kāpēc tas neiztvaikst?